links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελακίου: Ανακοίνωση.

Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελακίου

Κλείνουμε αισίως τον πρώτο χρόνο από την ίδρυση του Πολιτιστικού Κέντρου Αμπελακίου Βάλτου. 

 

Όλο αυτόν τον καιρό, μαζί και με τις δυσκολίες του κορωνοϊού, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες δράσεις και ενέργειες στο χωριό, όπως επίσης και να ανακαινίσουμε το κτίριο του παλιού Πολιτιστικού Συλλόγου, το οποίο όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. 
 
Όλα αυτά με την δική σας στήριξη και οικονομική βοήθεια (εισφορές και δωρεές), η οποία είναι απαραίτητη.
 
Αυτόν τον Αύγουστο έχουμε προγραμματίσει κάποιες δραστηριότητες. Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσουμε όμορφα. Ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν παραλείψεις και λάθη, καθώς είναι η πρώτη χρονιά που επιχειρούμε όλα αυτά και η εμπειρία μας είναι ελάχιστη.
 

Πρόγραμμα
 

Τρίτη 9 Αυγούστου και ώρα 18:30 περίπατος/ποδηλατάδα μέχρι το ποτάμι του χωριού μας την Φτερούλα (συγκέντρωση στην πλατεία). Όταν επιστρέψουμε θα ακολουθήσει η προβολή παιδικής ταινίας για τους μικρούς μας φίλους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με κέρασμα.
 
Τετάρτη 10 Αυγούστου και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με ζωντανό ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα, καθώς και dj για παραδοσιακά ακούσματα.
 
Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 18:00 στην πλατεία του χωριού θα ξεκινήσουμε για να καθαρίσουμε τους δρόμους του χωριού, αλλά και τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE