links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Βρήκαν το κύκλωμα των κλεμμένων αγροτικών;

epi-mandra-aytokiniton
Δεν αποκλείεται η Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη της σπείρας που έκλεβε αγροτικά φορτηγά αυτοκίνητα έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα TOYOTA HILUX
Την άκρη του νήματος, για μία απίστευτη κομπίνα που είχε στηθεί, κρατά πλέον στα χέρια της η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας  και  αποτελείται από  δύο άτομα που συνελήφθησαν χθες το  μεσημέρι.
Πρόκειται για έναν 35χρονο κι έναν 25χρονο από την Πρέβεζα. Ο πρώτος είναι υπάλληλος σε εταιρία οδικής βοήθειας και ο δεύτερος φαίνεται ότι αποτελεί τον βοηθό του.
Όπως αναφέρουν στο Epiruspost.gr έγκυρες πηγές, τα δύο άτομα φαίνεται ότι αποτελούν μέλη κυκλώματος, το οποίο οδηγούσε κλεμμένα κι άλλα οχήματα σε συγκεκριμένα συνεργεία.
Εκεί γίνονταν αποσυναρμολόγηση και στη συνέχεια άλλα τμήματα διοχετεύονταν ως ανταλλακτικά κι άλλα πωλούνταν ακόμη κι ως παλιοσίδερα.
Την ώρα της σύλληψης, τα δύο άτομα μετέφεραν  ένα αυτοκίνητο Toyota Hilux, ενώ σύμφωνα με πηγές οι αστυνομικοί έχουν εξιχνιάσει μέχρι τώρα άλλες δύο κλοπές αυτοκινήτων.
Το κέντρο όπου γίνονταν η αποσυναρμολόγηση των οχημάτων όπως προκύπτει από την έρευνα ήταν συγκεκριμένη μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σχολαστικά εξετάζονται πληροφορίες και για εμπλοκή άλλων συνεργείων στην Ήπειρο.
Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
agriniopress.gr  
http://epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE