links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Σύλλογος Αριαδιτών Βάλτου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ κ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ ΒΑΛΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί χωριανοί -μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας από το Μάρτιο 2020 λόγω της πανδημίας ανέστειλε όλες τις εκδηλώσεις του που  απαιτούσαν φυσική παρουσία με εξαίρεση την Γενική Συνέλευση που υποχρεωτικά έγινε 2 φορές Νοέμβριο 2021 για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. 

Παρά τις δυσκολίες ο Σύλλογος συνέχισε να έχει δραστηριότητες το 2022 με αποφάσεις του Δ.Σ. 

Α) Συμμετείχε στη συνάντηση των Προέδρων των Βαλτινών Συλλόγων την 19/2/22 αίθουσα ΠΑΝ.ΣΥ με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμφιλοχίας κ. Ριζογιάννη στον οποίο εκ μέρους Δ.Σ., Συλλόγου μας εδόθη φάκελος με στοιχεία Συλλόγου και έγγραφα αιτήσεις του Συλλόγου για θέματα –προβλήματα περιοχής και του χωριού μας Αριάδα

Β) Με πρωτοβουλία των προέδρων Συλλόγων Καινούριου και Αριαδιτών υπήρξε συνεργασία με τους  προέδρους των Συλλόγων Κεχρινιάς - Μπούκας Αθήνας των τοπικών Συλλόγων Λουτρού, Αμπελακίου, Κάμπου και των προέδρων των Τ. Κοινοτήτων Λουτρού, Αμπελακίου, Σαρδινίων οι οποίοι έστειλαν την  6/3/2022 από κοινού επιστολή αίτηση προς Εφορεία Αρχαιοτήτων Ν.Αιτωλ/νίας για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου Αμφιλοχικού Αργους ενός θαμμένου Αρχαιολογικού θησαυρού της περιοχής μας. 

Το ετήσιο αντάμωμα με τη μορφή μουσικής εκδήλωσης στο χωριό 15 Αύγουστο είναι η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου και είχε τη συμμετοχή και την αγάπη των χωριανών μας και φίλων μας.

Μετά το 2019 λόγω της πανδημίας δεν έγιναν τα ανταμώματα 2020 και 2021. 

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. δεν θα πραγματοποιηθεί το Δεκαπενταύγουστο  η καθιερωμένη εκδήλωση του ανταμώματος αφού διαπιστώνουμε ότι οι υπάρχουσες συνθήκες (Koρoνoιός - κα.) δεν ευνοούν την πραγματοποίησή του. 

Ευχόμαστε τον επόμενο χρόνο να ανταμώσουμε με μια μεγάλη γιορτή. 

Σας ευχόμαστε υγεία - καλό καλοκαίρι Χρόνια πολλά για τη γιορτή της Παναγίας και Καλή Αντάμωση στο χωριό μας ανήμερα της γιορτής της στην Εκκλησία,  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος Κάππας Επαμεινώνδας
Η Γ. Γραμματέας Σερδενέ Μαρία

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΙΑΔΙΤΩΝ ΒΑΛΤΟΥ
Πατησίων 5 Τ.Κ. 10431 Αθήνα  www.Ariada.gr    e-mail.info@ariada.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE