links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!!


Προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τα κράτη μέλη της ΕΕ:
"Σας καλούμε να απαγορεύσετε αμέσως τη χρήση των νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων. Η καταστροφική εξαφάνιση των μελισσών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. Αν λάβετε τώρα προληπτικά μέτρα, μπορούμε να σώσουμε τις μέλισσες από την εξαφάνιση."
Περισσότερες Πληροφορίες:

Αυτή τη στιγμή δισεκατομμύρια μέλισσες σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν. Αλλά σε 48 ώρες η ΕΕ μπορεί να περάσει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για τα τοξικά φυτοφάρμακα που τις σκοτώνουν!
dee 
Κορυφαίοι επιστήμονες και ενώσεις αγροτών ζητούν την απαγόρευσή τους. Η συντηρητική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών συμφωνεί. Κύπρος, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία και άλλες 8 χώρες ήδη ανακοίνωσαν ότι θα τη στηρίξουν. Αλλά χρειαζόμαστε άλλες 4 χώρες μέχρι την Παρασκευή για να νικήσουμε την ψηφοφορία, και η Ελλάδα ακόμη δεν έχει πάρει θέση!  

Το αποτέλεσμα κρέμεται από μια κλωστή και κάθε συμμετοχή μετράει – υπόγραψε τώρα με ένα πάτημα και διάδωσέ το παντού:

Απαγορέψτε τα μελισσοκτόνα δηλητήρια!

Προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τα κράτη μέλη της ΕΕ:
«Σας καλούμε να απαγορεύσετε αμέσως τη χρήση των νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων. Η καταστροφική εξαφάνιση των μελισσών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. Αν λάβετε τώρα προληπτικά μέτρα, μπορούμε να σώσουμε τις μέλισσες από την εξαφάνιση.»


http://www.kontranews.gr/sites/default/files/field/image/melisse3.jpg

Απαγορέψτε τα μελισσοκτόνα δηλητήρια!

Οι μέλισσες σε Ευρώπη και Αμερική πεθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς. Κι επειδή είναι βασικοί επικονιαστές των καλλιεργειών μας, η εξαφάνισή τους απειλεί ολόκληρη την τροφική μας αλυσίδα!

Αλλά οι μεγάλες βιομηχανίες χημικών που θησαυρίζουν απ’ αυτά τα φυτοφάρμακα πιέζουν την ΕΕ να το καθυστερήσει. Γι’ αυτό χιλιάδες αβαζίτες και αβαζίτισσες απ’ όλη την Ευρώπη επικοινωνούμε αυτή τη βδομάδα με τους υπουργούς των χωρών μας για να τους δείξουμε ότι όλος ο κόσμος ζητά την απαγόρευση.

Υπόγραψε το μεγαλύτερο ψήφισμα που έγινε ποτέ για τις μέλισσες με ένα πάτημα και διάδωσέ το: 

   
Απαγορέψτε τα μελισσοκτόνα δηλητήρια!

Για χρόνια το κίνημα του Avaaz είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την απαγόρευση των νεονικοτινοειδών. Τώρα μας μένουν μόνο λίγες ώρες για να απαγορέψουμε οριστικά αυτά τα δηλητήρια σε όλη Ευρώπη -- ας γίνουμε ένα σμήνος ελπίδας για τις μέλισσές μας.



ΥΠΟΓΡΑΦΩ


Διάδωσέ το παντού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE