Η καρπουζόπιτα είναι γλυκό που έχει τις ρίζες της στις Κυκλάδες κι ιδιαίτερα στην Μήλο και Φολέγανδρο.
Κι όσο αν φαίνεται εύκολο σαν γλυκό το μυστικό του είναι η πρώτη ύλη, όπως και σε όλα τα γλυκά. Θα έχετε βέβαια ακούσει ότι ζητάμε ένα καρπούζι καλό όχι για πίτα. Κι όμως αν δεν είναι καλό ούτε για πίτα δεν κάνει.
Η συνταγή μου προέρχεται από πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο αλλά και σε περιοδικά προσαρμοσμένη από μένα.
Κι όσο αν φαίνεται εύκολο σαν γλυκό το μυστικό του είναι η πρώτη ύλη, όπως και σε όλα τα γλυκά. Θα έχετε βέβαια ακούσει ότι ζητάμε ένα καρπούζι καλό όχι για πίτα. Κι όμως αν δεν είναι καλό ούτε για πίτα δεν κάνει.
Η συνταγή μου προέρχεται από πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο αλλά και σε περιοδικά προσαρμοσμένη από μένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου