links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα έκαναν ανταλλακτικά προς πώληση - Εξιχνιάσθηκαν 33 κλοπές (pic)

Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα έκαναν ανταλλακτικά προς πώληση - Εξιχνιάσθηκαν 33 κλοπές (pic)
Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές οχημάτων με σκοπό την αποσυναρμολόγηση και τη μετέπειτα πώληση τους ως ανταλλακτικών. Εξιχνιάσθηκαν τριάντα τρεις (33) περιπτώσεις.
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 9-1-2020 στη περιοχή του Ασπροπύργου, έπειτα από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, 39χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σύσταση συμμορίας, κλοπές οχημάτων και πλαστογραφία καθώς και για παραβάσεις σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.
Ως προς το χρονικό της σύλληψης, έπειτα από καταγγελία κλοπής οχήματος από την περιοχή του Αμαρουσίου, πρώτες πρωινές ώρες της 9-1-2020, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ο.Π.Κ.Ε, εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο σε μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή Σκαλιστήρη του Ασπροπύργου.

1 σχόλιο:

  1. Ε ρε ξυλο που θελουν... και εμενα μου παρει το αυτοκινητο δεν ξερω και εγω ποιον εμπιστυεομουνα. Πλεον εμπιστευομαι μονο εναν, αυτον εδω www.onparts.gr και εχω το κεφαλι μου ησυχο, οτι καλυτερο σε ανταλλακτικα αυτοκινητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

NEXT PAGE