links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΟΧΙ από την Αμφιλοχία για δομή μεταναστών στον Άγριλο..

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Ψαρογιάννη για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αποφάσισαν ομόφωνα Δημοτικό Συμβούλιο και φορείς στην Έκτακτη Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου στην Αμφιλοχία.   
Μετά από το πολύωρο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που μόλις τελείωσε για το κέντρο μεταναστών στον Άγριλο, ήταν ΟΛΟΙ αρνητικοί, παρατάξεις και πολίτες, για κλειστή η ανοιχτή δομή στο στρατόπεδο.
Σύμφωνες ηταν όλες τις παρατάξεις εκτός από  την Ενωτική Πρωτοβουλία που απείχε από τη συζήτηση  για το 1% , περίπου 170-200 μετανάστες που θα γίνει με τη φροντίδα και επίβλεψη των δήμων, ΌΧΙ όμως στον Άγριλο.
Στο Συμβούλιο κατέθεσαν τις απόψεις και τις θέσεις τους ενώπιον των πολιτών, Δήμαρχοι όμορων Δήμων, Σύλλογοι Επαγγελματιών και φορέων και άλλοι.
Να σημειωθεί ότι από τους βουλευτές του νομού μας (όλοι προσκλήθηκαν)μόνο ένας, ο κύριος Σαλμάς παρευρέθη στο συμβούλιο και αυτό δυσαρέστησε και συζητήθηκε από τους πολίτες που συμμετείχαν. Επίσης ο Περιφερειάρχης κύριος Φαρμάκης ήταν απών μιας και βρισκόταν εκτός Ελλάδος.

Από την συνεδρίαση απείχε η αντιπολίτευση της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» όπως ανέφερε στο δελτίο που εξέδωσε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE