links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Τρόμος στη Μακεδονία 1, 2 & 3: (Διαβάστε On line τa μυθιστoρήματα του Π. Μαυροκέφαλου)

https://www.ebooks4greeks.gr/wp-content/uploads/2018/11/tromos-sth-makedonia-h-kathodos-ths-arkoudas.jpg              https://www.ebooks4greeks.gr/wp-content/uploads/2018/11/tromos-sti-makedonia-2-alvanikos-daktylos.jpg 
Αμερικανοί ανακαλύπτουν ότι οι Ρώσοι κρυφά επαναφέρουν το σχέδιο ζεστές θάλασσες για τη Μακεδονία με το κρυφό τους πράκτορα ΣΑΣΑ να έχει διεισδύσει στο υπουργείο των εξωτερικών τους. 
Γιαυτό ενεργοποιούν ξανά το αρχείο Stettinius προκειμένου να σώσουν την Αμερική αλλά και να βοηθήσουν τους Έλληνες να υπερασπιστούν τη πόλη της Θεσσαλονίκης από τη νέα σχεδιαζόμενη βάρβαρη σλαβοσκυθικη επίθεση. Πρόκειται για ένα φανταστικό Συνδυασμένο Σενάριο Καταστροφής μυθιστορηματικά γραμμένο, που βασίζεται σε ενδεχόμενες περίπλοκες καταστροφικές καταστάσεις. Τόσο τα γεγονότα που περιγράφονται όσο και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών είναι φανταστικοί χωρίς να υπονοείται απολύτως τίποτα, γίνονται δε για τις ανάγκες του μυθιστορήματος αυτού και μόνο.
Οι περιγραφόμενες διαδικασίες και λειτουργίες τόσο τοπικών όσο και διεθνών οργανισμών στο μυθιστόρημα μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές. και ούτε καταβάλλεται προσπάθεια να γίνουν. Οι διεθνείς συνθήκες και συνεργασίες όπως ακολουθούνται από τα διάφορα κράτη αλλά και οι θρησκευτικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις μεμονωμένες η ομαδικές όπως αυτές ασκούνται και λατρεύονται από πιστούς είναι απόλυτα σεβαστές. Οι «ιστορικές» περιγραφές και αναφορές που παρατίθενται δεν αντιπροσωπεύουν επίσημη ιστορική έρευνα, οι δε διάλογοι των ηρώων στο μυθιστόρημα και οι ενδεχόμενα ακραίες θέσεις τους δεν αντικαθρεπτίζουν προσωπικές η επίσημες θέσεις και έχουν παρατεθεί για να διευκολύνουν τη ροή του μυθιστορήματος και μόνο. Ενδεχόμενη ταύτιση με τα αναγραφόμενα στο μυθιστόρημα μόνο τυχαία μπορεί να είναι.
Συγγραφέας: Πάρις Ι. Μαυροκέφαλος (Paris J.M.)
Έκδοση ebook: Ιδιωτική έκδοση
ISBN: 978-618-00-0390-1
Έτος έκδοσης: 2018
Μέγεθος: σελ. 335 / 2.50 Mb
Μορφή: Pdf Online
Τρόμος στη Μακεδονία 1: Η Κάθοδος της Αρκούδας - Πάρις Ι. Μαυροκέφαλος

Τρόμος στη Μακεδονία 2: Αλβανικός Δάκτυλος

Τρόμος στη Μακεδονία 2: Αλβανικός Δάκτυλος - Πάρις Ι. Μαυροκέφαλος

Τρόμος στη Μακεδονία 3: Η εκδίκηση των Vedai

c
Τρόμος στη Μακεδονία 3: Η εκδίκηση των Vedai - Πάρις Ι. Μαυροκέφαλος
eBooks4Greeks.gr - Βιβλια

Πηγή ανάρτησης: www.ebooks4greeks.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE