◄Υλικά Για 4 άτομα:
450 γραμμάρια ζυμαρικά λιγκουίνι
350 γραμμάρια γαρίδες Αμβρακικού καθαρισμένες
350 γραμμάρια τομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Ρίγανη Αλάτι πιπέρι
Τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
◄Εκτέλεση συνταγής:
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο, τις γαρίδες , λάδι και ρίγανη και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά. Στην συνέχεια προσθέστε τις τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σκεπάζετε και αφήστε να δέσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά, στη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για περίπου 10 λεπτά, έπειτα προσθέστε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και , και στη συνέχεια προσθέστε τα μακαρόνια αφού τα σουρώσετε, σερβίρετε με τυρί τριμμένο
450 γραμμάρια ζυμαρικά λιγκουίνι
350 γραμμάρια γαρίδες Αμβρακικού καθαρισμένες
350 γραμμάρια τομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Ρίγανη Αλάτι πιπέρι
Τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
◄Εκτέλεση συνταγής:
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το σκόρδο, τις γαρίδες , λάδι και ρίγανη και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά. Στην συνέχεια προσθέστε τις τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σκεπάζετε και αφήστε να δέσει η σάλτσα για περίπου 10 λεπτά, στη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για περίπου 10 λεπτά, έπειτα προσθέστε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και , και στη συνέχεια προσθέστε τα μακαρόνια αφού τα σουρώσετε, σερβίρετε με τυρί τριμμένο
Τάσος Τόλης Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου