Με καταγωγή από την Αµφιλοχία, ντόπια κρέατα και ελληνικά προϊόντα, αυτό το παραδοσιακό σουβλάκι είναι όντως από χωριό!
Το «αδελφάκι» του γνωστού ψητοπωλείου «Το σουβλάκι του Σαλμά» στο
Χαλάνδρι και στην Αμφιλοχία, το «Βεάκη 56», πάει Περιστέρι, την γνωστή
«κρεατούπολη» της Αθήνας και ταράζει τα νερά ως το top χειροποίητο,
παραδοσιακό σουβλάκι!Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, τυριά και κρέατα Αμφιλοχίας συνθέτουν απίθανες, σπιτικές γεύσεις που θυμίζουν χωριό! Το χοιρινό, το μοσχαρίσιο κρέας και τα λουκάνικα έρχονται κατευθείαν από την Αμφιλοχία και τα κοτόπουλα από την Άρτα.
Φρέσκιες τηγανητές πατάτες και σαλάτες από διαλεκτά λαχανικά Ελλήνων παραγωγών, συνοδεύουν τα πιάτα του ικανοποιώντας κάθε σας προτίμηση!
Αν, λοιπόν, αναζητάτε ένα σουβλάκι με ονομασία προέλευσης, εδώ είναι ο… τόπος του!
Αιµ. Βεάκη 56, Περιστέρι, Τηλ.: 210 5746626, www.veaki56.gr, FB: Veaki 56
Το σουβλάκι του Σαλµά (Χαλάνδρι): Ιφικράτους 3 (πεζόδροµος) , Τηλ.: 210 6823413
Το σουβλάκι του Σαλµά (Αµφιλοχία): Κόµβος Αµφιλοχίας, Τηλ.: 26420 23214
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου