links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ελλάδα: Το μεγαλύτερο ξεπούλημα. Σώστε την Ελλάδα απ' τα αρπακτικά

Ραγδαίες εξελίξεις! Η διεθνής μαφία των funds μπήκε πλέον στη χώρα μας για να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων. Όμως με τη βοήθεια της δικής σου υπογραφής στο τεράστιο ψήφισμα, το αίτημά μας κατά των κερδοσκόπων απέκτησε νέα δυναμική!

Οι φωνές μας τράβηξαν την προσοχή των ΜΜΕ και οι αρμόδιοι φορείς ζητούν πλέον από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης να κόψει τα φτερά των αρπακτικών, νομοθετώντας το δικαίωμα των Ελλήνων να μπορούμε να ξεχρεώνουμε τα δάνειά μας στην τιμή που οι τράπεζες θα τα ξεπούλαγαν στα ξένα funds.

Ο υπουργός ελπίζει ότι ο αγώνας μας θα ξεφουσκώσει. Αλλά αν οι 112.000 που έχουμε υπογράψει το ψήφισμα επικοινωνήσουμε τώρα με το γραφείο του, μπορούμε να σηκώσουμε ένα τσουνάμι αντίδρασης, για να νιώσει την πίεση από παντού.

Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να βάλουμε φρένο στο μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου – θα σου πάρει μόνο 3 λεπτά:

►Προς τους υπουργούς Ε. Τσακαλώτο και Δ. Παπαδημητρίου:

Ως πολίτες, σας καλούμε προστατεύστε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας από τα ξένα funds και να περάσετε άμεσα τροπολογία που θα υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν πρώτα το δικαίωμα στους δανειολήπτες να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας στην κουρεμένη τιμή που θα τα αγόραζαν τα funds. Αυτή είναι μια ευκαιρία να βάλετε τους Έλληνες πολίτες πάνω από τα συμφέροντα των αρπακτικών κερδοσκόπων.◄


FacebookΣτείλε email στον υπουργό

PhoneΠάρε τηλ. στο γραφείο του: 210 33 32 637 / 548

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για το τι μπορείς να του πεις, αλλά είναι ακόμη καλύτερα να εκφραστείς με δικά σου λόγια:
  • Είμαι ένας από τους 112.000 πολίτες που έχουμε υπογράψει το ψήφισμα για να σας ζητήσουμε να περάσετε τροπολογία που θα υποχρεώνει τις τράπεζες να δίνουν πρώτα την ευκαιρία στους δανειολήπτες να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας, στην τιμή που θα τα ξεπουλούσαν στα funds.

  • Δεν υπάρχει δικαιολογία: Αυτό το δίκαιο αίτημα έχει τη στήριξη του λαού, των κοινωνικών φορέων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ενώ πρόσφατα νομοθετήθηκε στην Κύπρο εν μέσω μνημονίου.

  • Για την Ελλάδα δεν υφίσταται μνημονικό εμπόδιο και μπορείτε εύκολα να εξαιρέσετε τους στρατηγικούς κακοπληρωτές από αυτόν τον, προστατευτικό για το κοινωνικό σύνολο, νόμο.

  • Μπορεί αυτό το αίτημα να μη «βολεύει» τις τράπεζες που θέλουν να ξεπουλήσουν τα σπίτια μας ως πακέτα δανείων, αλλά ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ οφείλετε να σεβαστείτε την υπόσχεσή σας και να προστατεύσετε τους Έλληνες από τους κερδοσκόπους και τα πακέτα του τζόγου.

  • Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βάλετε φρένο στο μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και να αποδείξετε ότι η κυβέρνηση δε βλέπει τις ανθρώπινες ζωές ως πακέτα προς πώληση.

FacebookΣτείλε email στον υπουργό

PhoneΠάρε τηλ. στο γραφείο του: 210 33 32 637 / 548

Το κίνημά μας έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι, όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά, με στρατηγική και συγκεκριμένες προτάσεις, μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Τώρα ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις φωνές μας για να προστατεύσουμε τη χώρα μας από τους ξένους κερδοσκόπους.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Σπύρος και η ομάδα του Avaaz

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Σώστε την Ελλάδα από τα αρπακτικά» -- το ψήφισμα της δικηγόρου Αριάδνης Νούκα για τα funds που έχεις ήδη υπογράψει (Avaaz)
https://secure.avaaz.org/campaign/el/vulture_funds_greece

Κάντο όπως η Κύπρος: Οι δανειολήπτες πρέπει να έχουν µια τελευταία ευκαιρία (Real News)
http://www.enikos.gr/economy/537551/kanto-opos-i-kypros

Περισσότεροι από 100.000 πολίτες ζητούν δικαίωμα εξαγοράς δανείων έναντι των funds (Το Ποντίκι)http://www.topontiki.gr/article/218019/perissoteroi-apo-100000-polites-zitoyn-dikaioma-exagoras-daneion-enanti-ton-funds

Νομοθέτηση της προτεραιότητας δανειοληπτών στην εξαγορά δανείων τους ζητούν πολίτες: Ψήφισμα στο Avaaz (Το Βήμα)
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=801827

Πολίτες ζητούν να νομοθετηθεί η προτεραιότητα των δανειοληπτών στην εξαγορά των δανείων τους (Έθνος)
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/polites_zitoun_na_nomothetithei_h_proteraiotita_ton_daneiolipton_stin_eksagora_ton_daneion_tous-64380037/

 AVAAZ.org: The World in Action

Διάδωσέ το παντού

Αντίγραψε το σύνδεσμο της εκστρατείας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE