links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τα κόλπα των γυναικών στο Μαρόκο για να κρύψουν ότι δεν είναι παρθένες..


Κάψουλες με αίμα, συκώτι κοτόπουλου, ραφή του υμένα: όλοι οι τρόποι είναι καλοί για να διατηρηθεί ο μύθος της παρθενίας των γυναικών ως τον γάμο, στο Μαρόκο.
Η Le Monde αναφέρει το παράδειγμα της Selma η οποία δεν αποκάλυψε ποτέ στον σύζυγό της Tahar το παρελθόν της.
Ο γάμος της στηρίζεται σε ένα ψέμα.
«Καλύτερα να λες ψέμματα παρά να υποστείς την chouha », δηλώνει. Η chouha («ταπείνωση» στα αραβικά), είναι αυτό που υφίστανται οι Μαροκινές όταν έχουν σεξουαλικές σχέσεις πριν τον γάμο. Η Selma, τέσσερα χρόνια πριν παντρευτεί έχασε την παρθενιά της με έναν φίλο της από το πανεπιστήμιο, στην Καζαμπλάνκα. «Μόνο μια φορά το έκανα.
Εκείνη την εποχή δεν καταλάβαινα τον κίνδυνο, σκεφτόμουν μόνο να απολαύσω και να γνωρίσω το σώμα μου», θυμάται η νεαρή γυναίκα.
Ακολουθώντας τις συμβουλές των φίλων της και ενθαρρυμένη από την μητέρα της, η Selma αγόρασε, μερικές ημέρες πριν τον γάμο, μια κάψουλα τεχνητού αίματος ώστε να δημιουργήσει μια αυταπάτη παρθενίας. Η κάψουλα τοποθετείται βαθιά στην γενετήσια περιοχή είκοσι λεπτά πριν την σωματική επαφή. Η τσέπη σπάει με την πίεση και την ζέστη και ένα κόκκινο υγρό χύνεται, σαν να έχει σπάσει ο υμένας.
«Θέλουν αίμα, λοιπόν, τους δίνουμε κι εμείς αίμα», λέει ειρωνικά η Selma, η οποία έζησε την νύχτα του γάμου της, μια δεύτερη «πρώτη φορά».

Η κάψουλα αίματος

virgin-again.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE