links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

«ΝΑΙΤ ΚΛΑΜΠ…Ο…ΟΡΦΕΥΣ…!». Γράφει ο Μπάμπης Κ.Μώκος

Νο 43.-Από την νέα ενότητα «ΑΤΙΜΗ…ΚΕΝΩΝΙΑ!!».Του Μπάμπη Κ.Μώκου.
Τρέλλα, μεγάλη τρέλλα κουβάλαγαν αυτοί οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι. Ντυνόντουσαν τους χιτώνες, περιδιάβαιναν και σουλατσάριζαν στην Αγορά και φιλοσοφούσαν αρειμάνια, ιδίως περί τα σεξουαλικά. Φανερά κι’ελεύθερα!. 

Και…ορέγονταν τα …λευκά κοράσια, τις εταίρες  αλλά και κάτι πιτσιρικάδες τρυφερούδια αρσενικά ομορφόπαιδα και πορεύονταν «εν…ηρεμία!».-

Πολλά τα…αμαρτήματα, πολλές οι…βρωμιές, ασυγκράτητα τα πάθη και για τούτο έπρεπε να βρουν έναν θεό να τους αντιπροσωπεύει και να του τα …φορτώσουν. Τον έχρισαν  εργένη και τον ονόμασαν Απόλλωνα. Και τον έπλασαν ομορφόπαιδο, μεσογειακό, μελαχρινό και…βαρβάτο!. Έτσι για να εκπέμπει σεξουαλικότητα!.

Και ξαμολύθηκε ο Απόλλων, άβάσταχτος σε επιθυμίες περί τα… γεννετήσια και έβαλε μπρός να…καλαφατίσει ότι δεν…κατουρούσε όρθιο!. Είχε βεβαίως πρώτη προτεραιότητα και ιδιαίτερη …συμπάθεια στις παρθένες!.

Και βαρέθηκε εκεί πάνω, κατέβηκε από τα βόρεια τα Μακεδονικά και τα Θρακιώτικα, άρχισε τα ταξιδάκια τα τουριστικά, μέχρι τα νησιά. Και βρέθηκε ένα μεσημέρι στη Δήλο  να επισκεφτεί  την αδερφή του την Άρτεμη.
Έπιναν τον καφέ τους, τον είχαν ζώσει και τα..γάλατα και της είπε:
-Αδελφούλα, είσαι για ένα… γρήγορο;
-Αει στο διάολο από δώ ρε…λυσσάρη. Με την αδερφή σου βρέ;. Δεν ντρέπεσαι!.
Και έτσι έμεινε παρθένα η Άρτεμις.

Δεν τό’βαλε κάτω ο…Απολλωνάκος, ήταν και …μπάνικος και και την έπεσε στις Μούσες. Έκανε ζέστη αφόρητη, πήγε σε μια βρύση να πιεί νερό, είδε μια κοπελιά και ρώτησε:
-Ποια είστε κυρία;
- Με λένε Καλλιόπη και είμαι Μούσα.
-Πολύ ωραία!.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει την κουβέντα του το κορίτσι, της έπεσε η στάμνα απ’τα χέρια, έκανε να την πιάσει, γλίστρησε, έπεσε, έπεσε…τυχαία από πάνω της  ο Απόλλων και…«βρύση μου μαλαματένια…πως βαστάς κρύο νερό!».
Πολύ του άρεσε η…συνεύρεσις με την κυρία Μούσα του…δικού σου, έβαλε σκοπό, έψαξε και βρήκε μια ακόμη Μούσα που την έλεγαν Κλειώ. Φορούσε ένα …αραχνάτο «ση-θρού» η Κλειώ, της…ψιλοφέγγιζε και το …στρίγκ! και είπε ο Απόλλων:
-Γδυθείτε, θέλω να σας…μιλήσω.
-Αμέ, αμέσως!.

Δεν είχε αντίρρηση η Κλειώ και …ούτω πως, μετά εννεάμηνων εγεννήθη…μπέμπης στρουμπουλός, ονόματι Ορφεύς. Και τον παρέλαβε ο φιλόμουσος πατέρας του τον εκπαίδευσε στα βασικά της μουσικής, του πήρε δάσκαλο κάποιον Λίνο, μέχρι που ο Ορφέας έγινε περιζήτητος λυράρης και κιθαρωδός.

Εγεννήθη ο Ορφεύς με πατέρα τον Απόλλωνα, αλλά γύρω από την μητρότητα το θέμα δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί! αν ήταν γιός της Καλλιόπης η της Κλειώς. 
Εκεί τα πράγματα ψιλομπερδεύονται. (Α’ρε ρουφιάνα μυθολογία με τις …εκπλήξεις σου! Πως τα…λές;. Γι’αυτό είσαι ωραία, ευανάγνωστη και …απίθανη!).
Στα νησιά η θα γίνεις ψαράς η θ’ανοίξεις κλάμπ. Κολλημένος με τη μουσική ήταν ο Νικόλας και αποφάσισε το δεύτερο. Έψαχνε για το όνομα του μαγαζιού και το βρήκε: «Νάιτ Κλαμπ ο Ορφεύς». Κάτι θυμόταν από το μουσικό σχολείο που φοίτησε, έγινε μουσικός, είχε διαβάσει την βασική θεωρία περί μουσικής και θαύμαζε απεριόριστα τον Ορφέα.

Άνοιξε το κλάμπ, καλοκαίρι, πολύς ο κόσμος κι’ανάμεσα δυο-τρείς αλλοδαπές, καθημερινές πελάτισσες. Και τις πλησίασε ο Νικόλας και συμφώνησε να έρχονται κάθε βράδυ, τα ποτά δωρεάν και να κάνουν τους…κράχτες στο μαγαζί.
Και πέρασε το πρώτο καλοκαίρι, του άρεσε η…φόρμουλα του Νικόλα και κατέβηκε στον Πειραιά να βρει κάποια φιλαράκια. Όταν κάποιος τον πλησίασε.
-Έλα εδώ ρε φίλε. Ωραίο αυτό που κάνεις με τις τουρίστριες, παλιό κόλπο και αποδοτικό. Αλλά μπορείς να το κάνεις καλλίτερα και να κονομάς.
-Δηλαδή;
-Να, και στην Αγγλία και στη Γερμανία υπάρχουν γραφεία που μπορούν να σου στέλνουν όσες θέλεις, να τις έχεις στο μαγαζί, να τους παίρνεις ποσοστά από τα ποτά και αν κάποιος πελάτης θέλει να τις στέλνεις μαζί του για τα …υπόλοιπα!. Μόνο που τις…βίζιτες θα τις κανονίζεις και θα πληρώνεσαι εσύ. Θα δίνεις το 40% στις κοπέλες και 20% στο Γραφείο που σου τις στέλνει. Άσε που θα σου τις ανανεώνει κάθε 15 ημέρες.

Και ξανάρθε το καλοκαίρι, έφθασε η πρώτη…σοδειά από Αγγλία, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο και ο Νικόλας μπήκε στο..γκεζί στο λούκι. Τα λεφτά χοντρά.
Πέρασαν δυό μήνες, μικρή η κοινωνία …σάλιασαν κάποιοι και κάτι ακούστηκε… βρώμισε και έφθασε στ’αυτιά του αστυνόμου.

Και τηλεφώνησε σε συνάδελφό του στο Ηθών να του στείλει έναν υπαστυνόμο. Και τον έβαλε για δόλωμα. Ισα με μια βδομάδα πελάτης ο υπαστυνόμος στο κλαμπ και ξενόγλωσσος. Τά’πινε, κέρναγε μια κοπέλα και σε συζήτηση μαζί της της πρότεινε:
-Πάμε να φύγουμε για…έτσι κι’έτσι;
-Γίνεται, αλλά πρέπει να ζητήσεις την άδεια του αφεντικού.
 Πήγε ο υπαστυνόμος στον Νικόλα, του είπε το και το «θέλω να φύγω με την κοπέλα για δυό ώρες» κι’εκείνος του απάντησε:
-Πενήντα ευρώ, αλλά σε δυό ώρες θα μου την φέρεις πίσω. Καταλαβαίνεις. Ξέρεις πως γίνονται αυτά!.
-Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει.

Και έφυγε με την κοπέλα, πήγε σε ένα ξενοδοχείο, μπήκε στο δωμάτιο και την ώρα που εκείνη γδύνονταν έσκασαν από τη βεράντα δυό αστυνομικοί, φόρτωσαν την αλλοδαπή  και κατ’ευθείαν στο Τμήμα.
Δεν πέρασε μισή ώρα έφεραν σιδηροδέσμιο και τον Νικόλα, τον έψαξαν στις τσέπες και βρήκαν σημειωμένα τα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει ο υπαστυνόμος. Ύστερα έψαξαν και το διαβατήριο της κοπέλας . Ήταν μόλις 17 ετών. 

Και είπε ο αστυνόμος:
-Κρίμα που στην πινακίδα του κλαμπ έβαλες το «ΟΡΦΕΑΣ». Δεν σου έφτανε η μουσική ήθελες να γίνεις και…σωματέμπορος. Φίλε δεν γλυτώνεις. Έχεις καταλάβει τι έκανες;

 «Άρθρο 266 του Π.Κ. περί μαστροπείας» είπε ο Δικαστής. Δέκα χρόνια για «προώθηση στην πορνεία ανηλίκου!». 

Η ποινή ακατέβατη!.-

Του Μπάμπη Κ. Μώκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE