ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ας γνωρίσουμε την Ελληνική εταιρεία προγραμματιστών, Pac Games

  witch puzzle match game- screenshot thumbnail     witch puzzle match game- screenshot thumbnail     witch puzzle match game- screenshot thumbnail
Είμαστε η Pac Games μια ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών και δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο για tablet όσο και για smartphones.

Στα παιχνίδια που δημιουργούμε, προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του παίχτη. Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βίας. Επίσης όλα μας τα παιχνίδια είναι "ΔΩΡΕΑΝ" και δεν φέρουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό

Ο απώτερος σκοπός της Pac Games εφόσον τα καταφέρει και σταθεί στον δύσκολο αυτό χώρο το Game Entertainment είναι να δημιουργήσει ένα Game Studio  αντάξιο των ήδη αναγνωρισμένων του εξωτερικού και να προσφέρει όχι μόνο θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργήσει τμήματα για να κάνει μαθήματα "ΔΩΡΕΑΝ" σε όποιον ή όποια, ανεξαρτήτου ηλικίας, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το χώρο το Gaming.

Cover art  Cover art   Cover art
Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds και απλά χρειάζεται το μέσο να βγει μπροστά. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η Pac Games.  
Cover art   Cover art   Cover art
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι εάν ενωθούμε όλοι μαζί, ασχέτως σε ποιο χώρο ανήκει ο καθένας (προγραμματιστές, λογιστές, γραφίστες, δημοσιογράφοι κλπ) μπορούμε να τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και να αφήσουμε και εμείς το στίγμα μας.
Cover art   Cover art
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ DOWNLOAD...

Εγώ από την μεριά μου να ευχηθώ στην ΟΜΑΔΑ προγραμματιστών,  Κυριάκο, Κατερίνα, Δημήτρη, Μένια  κάθε επιτυχία !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

NEXT PAGE