links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Την ΠΡΩΤΗ θέση στην κατηγορία τους κέρδισαν τα αδέρφια Φελώνη στο Wild Terrain 2105 στα Καλάβρυτα..

Στον αγώνα πήραν μέρος και δυο δικά μας παιδιά , από το Κεραμίδι οι Φελώνης Θεόδωρος – Φελώνης Αθανάσιος όπου αγωνίστηκαν πολύ καλά, όπως το είχαν σχεδιάσει και κατέκτησαν στην κατηγορία τους την 1η θέση!!!!
 Στην κατηγορία με τα «τερατάκια» WTO-40 νικητές αναδείχτηκαν οι Φελώνης Θεόδωρος – Φελώνης Αθανάσιος όπου εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ατυχία των Ραυτόπουλος Βασίλης – Μπάρλος Βασίλης όπου «κόλλησαν» σε ένα σημείο της 1η ειδικής της δεύτερης μέρας. Την Τρίτη θέση πήραν οι Κουζούκας Ευάγγελος – Γερασίμου Κυριάκος.

Την τιμητική τους είχαν τα βουνά γύρο από την περιοχή της Βλασίας καθώς φιλοξένησαν τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Περιπέτειας 4Χ4 Wild Terrain Κεντρικής Ελλάδος και Πελοποννήσου, το τριήμερο 22-24 Μαΐου. Την διοργάνωση είχε αναλάβει η Λέσχη 4Χ4 Πάτρας/Skartaekato. 
Για αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες δείτε στην συνέχεια της ανάρτησης


Τα 16 πληρώματα που είδαν την σημαία εκκίνησης απόλαυσαν έναν αγώνα με σχεδόν όλους τους τύπους χώματος και δυσκολίας μέσα στα καταπράσινα βουνά της περιοχής. Το θετικό είναι πως τα θετικά σχόλια των επισκεπτών αλλά και των εκατοντάδων θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα άφησαν πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα με την Λέσχη της Πάτρας να υπόσχεται για ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.

Στο Αγωνιστικό κομμάτι οι μάχες ήταν οριακές με ανατροπές και κρίθηκαν στο νήμα σε πολλές περιπτώσεις.

Στην «μικρή» κατηγορία της ENT-36 οι Πανταζάκος Θεόδωρος – Γκιαούρης Κωνσταντίνος επικράτησαν σχετικά εύκολα αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Πλιάκα Νικόλαο – Μπατάλη Θανάση και τρίτους τους Σπηλιόπουλο Γεώγριο – Μπιρπμίλη Κωνσταντίνο.

Στην κατηγορία WT-36 το Πατρινό πλήρωμα των Δελή Ανδρέα – Καμπέρο Αλέξη οδηγώντας σταθερά και γρήγορα κατέκτησαν επάξια το πρώτο σκαλί του βάθρου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στο δεύτερο σκαλί ανέβηκαν οι Ρούσκας Βασίλειος – Τζαβάρας Σωτήριος ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Σαρανταυγας Ηλίας – Θεοδώρου Μανώλης.

Η προσπάθεια των ανθρώπων της Λέσχης αποδείχθηκε μέσα στα χαμόγελα όλων των συμμετεχόντων, όπου ευχαριστήθηκαν των αγώνα. Ακούσαμε πολύ καλά σχόλια από ανθρώπους που είναι στο χώρο του 4χ4 πολλά χρόνια και αυτό μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..


http://www.automotopatras.gr/ta-apotelesmata-tou-4ch4-wild-terrain-tis-leschis-4ch4-patrasskartaekato 



1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικο Site!! εχω και εγω ενα blog ου αφορα της ομορφιες της Μεσσηνιας ! θα χαρω πολυ να μπειτε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας! http://www.messinia1234.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

NEXT PAGE