links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη φριχτή δολοφονία, της μικρής Άννυ (ΒΙΝΤΕΟ)


 http://1.bp.blogspot.com/-IQY-qqZNztw/VUipVUH7plI/AAAAAAADa6A/UKtFgZZ-eUI/s1600/%CE%9A566645.PNG

Ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής που ενημερώνει για τη φριχτή δολοφονία, επιβεβαίωσε ότι το πτώμα της μικρής είναι αδύνατο να βρεθεί...

Στην αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος πατέρας της μικρής Αννυ προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στις 8 ή 9 Απριλίου, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της μικρής, με επιμέλεια φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα της κόρης του, ενώ καθάρισε επιμελώς όλα τα ίχνη. Μάλιστα ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ αποκάλυψε ότι φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού του σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη μέχρι στιγμής ότι η μητέρα γνώριζε την αποτρόπαια πράξη του συντρόφου της» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον βιολογικό της πατέρα.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Αννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Ακολούθως όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και όπου λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, ο άντρας πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της κόρης του.
Ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος δεν παραδέχεται ακόμη ότι σκότωσε το παιδί, αλλά υποστηρίζει πως το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ξύπνησε, αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, και βρήκε το παιδί νεκρό δίπλα του, μέσα σε λίμνη αίματος. Μετά όμως αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει το κορμάκι του και ό,τι άλλο θα τον ενοχοποιούσε.

Και όχι μόνο σκότωσε το παιδί, αλλά έκανε τα πάντα για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του. Και ό,τι έκανε, το έκανε σε ήρεμη κατάσταση. "Ο τρόπος με τον οποίο εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού ήταν τόσο ιδιαίτερος, που το μετέφερε σε κάποια σημεία πως ήταν ανθρώπινο μέλος" είπε ο ταξίαρχος της αστυνομίας που έκανε τις ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες πως ο κατηγορούμενος τεμάχισε το άψυχο κορμάκι της Άννυ και στη συνέχεια το μαγείρεψε με τέτοιο τρόπο ώστε δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη.

Η αστυνομία εκτιμά πως είναι αδύνατο να βρεθεί η σορός του παιδιού.

Αρνητική ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της αστυνομίας στην ερώτηση αν ο δράστης πέταξε μέλη του παιδιού στην αποχέτευση, αλλά επιβεβαίωσε ότι "με ειδικά μέσα καθάρισε σιφόνια και σωληνώσεις", τα οποία είχε προσπαθήσει να αλλάξει αλλά δεν πρόλαβε.

Η αστυνομία βρήκε αίμα και DNA της μικρής στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, σε κινητά αντικείμενα του σπιτιού αλλά και σε χώρους του υπόγειου διαμερίσματος όπου έμενε το παιδί με τον πατέρα του λίγο αφού η γιαγιά του, η μητέρα του δράστη, το είχε εμπιστευτεί στον γιο της. Εκείνο το διάστημα, η μητέρα της Άννυ ήταν στη Γερμανία.

Αίμα και γενετικό υλικό της 4χρονης βρέθηκε σε παπλώματα, σε διάφορα άλλα κινητά αντικείμενα, σε αντικείμενα της κουζίνας και σε μαχαίρι, στο οποίο βρέθηκε και DNA του δράστη.

Εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως κίνητρο για το ειδεχθές έγκλημα ήταν η ζήλια του 27χρονου για το γεγονός πως η εν διαστάσει σύζυγός του είχε έναν φίλο στη Γερμανία, ο οποίος έδινε χρήματα στην 25χρονη και επειδή εκείνη περνούσε καλά μαζί του, για να την εκδικηθεί, σκότωσε το παιδί.

Αφού σκότωσε, διαμέλισε, μαγείρεψε και πέταξε το σώμα του παιδιού στα σκουπίδια, ο 27χρονος φρόντισε να ξεφορτωθεί και κάθε αντικείμενο που είχε σχέση με την Άννυ, γι' αυτό πούλησε την κούνια, το καροτσάκι του παιδιού, ακόμη και τα κουκλάκια του!

Η αστυνομία βρήκε ποιος αγόρασε τα αντικείμενα αυτά, ένας Ρουμάνος εργαζόμενος σε μαγαζί της περιοχής και πήρε τη σχετική κατάθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επίσης, δεν υπάρχουν ενδείξεις πως η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού γνώριζε πως ο 27χρονος σύντροφός της είχε δολοφονήσει το παιδί τους.

VIDEO - ΕΛ.ΑΣ από realmedialive
 
Aναδημοσιευση από 
www.plektani.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE