links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στη ΓΑΔΑ η Αγγελική του Ξηρού [video]

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η η Αγγελική Σπυροπούλου, του Χριστόδουλου Ξηρού που πιάστηκε από την Αντιτρομοκρατική στη Σαλαμίνα. Κρυβόταν σε «γιάφκα» των Πυρήνων.
  
Στη Σαλαμίνα συνελήφθη μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας η Αγγελική Σπυροπούλου συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
Είχαν πληροφορίες ότι κινείται στο συγκεκριμένο νησί.

Η Αγγελική είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στα Περιστέρια Σαλαμίνας, στην οδό Αγίου Γερασίμου, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου.
Κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, με το όνομα Εύη Στατίδη και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου.
Συνελήφθη και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, η οποία πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι, προσπαθώντας να φυγαδεύσει την Αγγελική.

Στη μέση η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου

Έξω από το γραφείο του εφέτη ειδικού ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας συνελήφθη και η μητέρα του αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή ως μέλη της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία.
Η γυναίκα προσήλθε στο Εφετείο προκειμένου να δηλώσει στον ανακριτή ότι είναι στη διάθεσή του να καταθέσει για τον 32χρονο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο.
Φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 32χρονος κατηγορούμενος, καθώς και η 36χρονη που συνελήφθη την Κυριακή δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν εξοπλισμό (σκοπευτικά κλπ) που επρόκειτο να τοποθετηθούν στα καλάσνικοφ τα οποία κατά την κατηγορία θα χρησιμοποιούσε η ομάδα Ξηρού για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ανακριτής της ζήτησε να επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή και αμέσως μόλις αποχώρησε, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ο 32χρονος που πήραν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη.

 
Video:newsittv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE