links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από την κατάρριψη του Boeing στην Ουκρανία (Video)

 
 Ανεπιβεβαίωτη συνομιλία φιλορώσων αυτονομιστών
Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η αεροπορική τραγωδία με αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών που είχε ως αποτέλεσμα και οι 298 επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. Από τις αμερικανικές έρευνες προκύπτει ότι το Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση ΜΗ17 από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους - αέρος, χωρίς ωστόσο να είναι δυνατό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να διευκρινιστεί ποιος... πάτησε το κουμπί.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί, ακούγονται οι συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών, αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) στην πρώτη συνομιλία ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Σε άλλη συνομιλία, ο «Γκρεκ» και ένας «ταγματάρχης» μιλούν για την κατάρριψη του αεροπλάνου, με τον τελευταίο να δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος.


Στα συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί όπλα, αλλά μόνο μη στρατιωτικά αντικείμενα, ενώ το μοναδικό επίσημο έγγραφο είναι «η ταυτότητα ενός φοιτητή από την Ινδονησία...», σχολιάζει ο «ταγματάρχης».

Στη συνέχεια, ένας αυτονομιστής φέρεται να μιλά με τον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν τονίζοντας ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».

«Έπεσε έξω από το Χράμποβο. Υπάρχουν πολλά πτώματα γυναικών και παιδιών... στην τηλεόραση λένε ότι ήταν ένα ουκρανικό, μεταγωγικό Antonov-26, αλλά η ταμπέλα λέει Malaysia Airlines. Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , ακούγεται να λέει ο αυτονομιστής με τον Κοζίτσιν να απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».
 Πηγή αναρτησης www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE