links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος ο Φώτης Κωστούλας!

 kostoulas
Νέα δεδομένα και ενδεχομένως συνθήκες ανατροπής στη μάχη για τη δημαρχία Αγρινίου προκαλεί η υποψηφιότητα του προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ.Φώτη Κωστούλα. Χθεσινή εξέλιξη ,που συζητείται ευρέως πλέον στο Αγρίνιο, είναι η οριστική απόφαση του Φώτη Κωστούλα να ηγηθεί συνδυασμού με στόχο τη νίκη στις δημοτικές εκλογές.
Είναι γνωστό πως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ήταν αποδέκτης παραινέσεων πολλών Αγρινιωτών από όλο το πολιτικό φάσμα (αλλά κυρίως από το χώρο της Αριστεράς) να ασχοληθεί με τα κοινά και να επιδιώξει να προσφέρει και στο δήμο αντίστοιχες υπηρεσίες με αυτές που προσέφερε στον Παναιτωλικό τον οποίο ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας του. Είναι επίσης γνωστό-και πολλάκις διατυπωμένο από τον ίδιο- πως εμφανιζόταν από επιφυλακτικός έως αρνητικός στις προτάσεις που δεχόταν έστω και αν δεν δίσταζε κατά καιρούς να εξωτερικεύσει τις αιχμηρές απόψεις του για το πολιτικό προσωπικό του Νομού.


Ωστόσο καθώς οι πιέσεις έγιναν πιο έντονες, ο Φώτης Κωστούλας το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν προβληματισμένος και ζυγίζοντας πλέον διαφορετικά τα πράγματα πήρε την απόφαση και ανακοίνωσε στους συνεργάτες του την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, φιλοδοξώντας μάλιστα ο συνδυασμός του να είναι πολυσυλλεκτικός. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του agrinionews.gr χθες έλαβε χώρα άτυπο διοικητικό συμβούλιο του Παναιτωλικού όπου γνωστοποίησε τις αποφάσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά πως πριν τις λάβει ανέμενε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας, η παραμονή δηλαδή στην κατηγορία.
Πλέον αναμένονται εντός των ημερών οι επίσημες ανακοινώσεις για την υποψηφιότητα που θα αναδιατάξει το προεκλογικό σκηνικό στο δήμο Αγρινίου. Το agrinionews.gr έθεσε σε συνεργάτες του κ.Κωστούλα το ερώτημα αν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού έλαβε υπόψιν του και το γεγονός πως ο ομόλογος του, του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως και ο Αχ. Μπέος στο Βόλο) σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά . «Ο Φώτης Κωστούλας δεν άγεται και δεν φέρεται από κανέναν. Αντιλαμβάνεται την ευθύνη του απέναντι στην πόλη του. Όπως και την ομάδα, έτσι και τον δήμο θέλει να τον ανεβάσει επίπεδο, να τον ανεβάσει κατηγορία. Διόλου τυχαίο πως το όνομα του συνδυασμού θα είναι το συμβολικό “Αγρίνιο- A’ Εθνική”», απάντησε στενός συνεργάτης του προέδρου του Παναιτωλικού.
Σε ερώτημα για το τι μέλει γενέσθαι στην ομάδα σε περίπτωση εκλογής του Φ.Κωστούλα στη δημαρχία η απάντηση ήταν η εξής: «Μα εδώ και μεγάλο διάστημα ο πρόεδρος έχει προνοήσει να δρομολογηθεί διάδοχη κατάσταση από τους νυν συνεργάτες του. Φυσικά πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο που είναι και το κρίσιμο» ανέφερε ο συνεργάτης του.
Με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αναμένονται και οι αντιδράσεις των άλλων υποψήφιων δημάρχων και συνδυασμών. Λέγεται μάλιστα πως ένας εξ΄αυτών θα συνταχθεί τελικώς με τον Φώτη Κωστούλα. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως απολύτως θετικά είδαν την επιλογή του οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά και το σύνολο της Παναιτωλικής οικογένειας.  www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE