links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ιταλίδα καλόγρια «τα σπάει» στο «The Voice» (Video)

http://i.huffpost.com/gen/1690604/thumbs/o-CRISTINA-facebook.jpg
Η Κριστίνα εμφανίστηκε στο Ιταλικό «The Voice» τραγουδώντας το «No One» της Αλίσα Κιζ και ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και τους κριτές, μεταξύ των οποίων και τη θρυλική Ραφέλα Καρά, που πάτησαν σχεδόν αμέσως το κουμπί για να γυρίσουν τις πολυθρόνες τους και να θαυμάσουν την καλλίφωνη επίδοξη τραγουδίστρια.

Και με έκπληξη είδαν ότι πρόκειται για μια 25χρονη… καλόγρια, που εμφανίστηκε στο blind audition!







Η αδελφή Κριστίνα, λοιπόν, που ανήκει στο τάγμα των Ουρσουλινών ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά η αφοσίωσή της στον Ιησού υπερίσχυσε.


Ωστόσο, η αδυναμία της για το τραγούδι δεν σταμάτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συμμετάσχει στο παιχνίδι προκαλώντας ενθουσιασμό στην Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Πιέρο Πελού, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax, αλλά και στο κοινό που παρακολουθούσε τα γυρίσματα της εκπομπής.



Μάλιστα, η 70χρονη Ραφαέλα Καρά εμφανώς έκπληκτη ρώτησε την Κριστίνα αν είναι πραγματική καλόγρια και πώς αποφάσισε να τραγουδήσει στο «The voice».

Εκείνη χαμογελαστή απάντησε: «Έχω ένα χάρισμα και σας το χαρίζω».

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι η 25χρονη επέλεξε την ομάδα του ράπερ J-Ax για να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο οποίος για να την πείσει της είπε: «Αν όταν ήμουν μικρός σε είχα συναντήσει στην εκκλησία, τώρα θα ήμουν Πάπας. Εγώ και εσύ είμαστε όπως ο διάβολος και ο αγιασμός. Έλα στη δική μου ομάδα».






www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE