links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μελέτη οδικής ασφάλειας για το υπάρχον «Αντίρριο – Γιάννενα» εξήγγειλε ο Χρυσοχοΐδης

 
Άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο που συνδέει το Αντίρριο με τα Ιωάννινα και το δίκτυο που συνδέει την Αμφιλοχία με την Πρέβεζα και τη Λευκάδα ζήτησε ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος για το θέμα αυτό.
Όπως υπογράμμισε ο Νίκος Μωραΐτης, το δίκτυο είναι άκρως επικίνδυνο, με αποτέλεσμα τα θανατηφόρα δυστυχήματα να είναι συνεχές φαινόμενο και τόνισε ότι οι παρεμβάσεις θα πρέπει να γίνουν πριν την ολοκλήρωση της Ιόνιας και της Αμβρακίας Οδού, τονίζοντας ότι τα λαικά στρώματα έχουν δικαίωμα για ασφαλείς δρόμους χωρίς διόδια.
Απαντώντας ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στάθηκε αρχικά στην κατασκευή της Ιόνιας Οδού και του άξονα «Άκτιο- Αμβρακία» που όπως είπε θα ολοκληρωθούν έως το 2015. Ωστόσο παραδέχτηκε την άσχημη κατάσταση του υπάρχοντος οδικού δικτύου, το οποίο θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται μετά την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων. Χωρίς να εξαγγείλλει κάποια παρέμβαση για τη συντήρηση του δρόμου, αρκέστηκε μόνο να πει πως σε πρώτη φάση η «Εγνατία Οδός ΑΕ» θα αναλάβει να εκπονήσει μελέτη οδικής ασφάλειας, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. www.agrinioculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE