links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Οι μαθητές της Αμφιλοχίας τίμησαν τους ήρωες του 1821

Οι μαθητές της Αμφιλοχίας  τίμησαν τους ήρωες του 1821
Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και εφέτος η Μαθητική παρέλαση στην παραλία της Αμφιλοχίας.  Παρουσία πλήθους κόσμου, βοήθησε ο καλός καιρός για αυτό, πραγματοποιήθηκε και φέτος όπως κάθε χρόνο η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στη Αμφιλοχία για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου .
Μετά την επίσημη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων. Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμος Αμφιλοχίας, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και περιφερειακός σύμβουλος Γ. Τσόγκας, ο Λιμενάρχης Αμφιλοχίας Χρήστος Καλύβας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής, εκπρόσωπος ανάπηρων πολέμου.  Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας κα Βασιλική Μουρατίδου.
Στη συνέχεια ο κόσμος που είχε κατακλείσει την παράλια καταχειροκρότησε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρέλασαν υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Αμφιλοχίας, τιμώντας τους Ήρωες  του 1821, η θυσία και η αγώνες των οποίων για την απελευθέρωση της παρτίδας, είναι επίκαιρη σήμερα περισσότερο από ποτέ.
φωτορεπορτάζ από την Μαρία Ζαβιτσάνου εδώ
 
 
Πηγη ανάρτησης:e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE