links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καραμπόλα με νεκρούς 18χρονο και 23χρονο στην καρμανιόλα Άρτα-Γιάννενα

2 νεκροί και 3 τραυματίες στο Τέροβο


   Σήμερα τα ξημερώματα συνέβη άλλο ένα τρομερό τροχαίο με τραγική κατάληξη στον δρόμο-καρμανιόλα που έχει την ονομασία "Εθνική Οδός"...
   Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα Citroen Saxo και δυο νταλίκες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 νέοι άνθρωποι 18 και 23 χρονών και να τραυματιστούν 3 άνθρωποι, 23, 30 και 33 ετών.
   Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα στο Τέροβο, το ΙΧ που οδηγούσε ο 18χρονος με συνοδηγό τον 23χρονο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας 33χρονος. Μετά, το σύμπλεγμα των δύο αυτοκινήτων συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό που οδηγούσε ένας 30χρονος, έχοντας μαζί του έναν 23χρονο επιβάτη.
   Όπως καταλαβαίνετε η περιοχή μετατράπηκε σε βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς λαμαρίνες, πλαστικά και γυαλιά γέμισαν την περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι επί τόπου έφτασαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής που με πολύ κόπο απεγκλώβισαν τους επιβάτες των διαλυμένων αυτοκινήτων.
   Δυστυχώς, από το ΙΧ ανασύρθηκαν νεκροί οι δύο νεαροί, ενώ ελαφρά τραυματισμένοι είναι οι δύο οδηγοί των φορτηγών και ο επιβάτης του ενός φορτηγού.
   Κι άλλο αίμα λοιπόν στον δρόμο-καρμανιόλα, που μάταια περιμένουμε να βγει σε αχρηστία, όταν κάποτε κατασκευαστεί η Ιόνια οδός. Πολλά θα μπορούσα να πω για την αδιαφορία των υπεύθυνων, αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα, όχι τώρα που άλλα δυο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους.
   Αυτό πάντως που σίγουρα μπορώ να πω είναι πως όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο καλοί οδηγοί κι αν είμαστε ή νομίζουμε ότι είμαστε, πρέπει να έχουμε ιδιαίτερα αυξημένη την προσοχή μας και να αναγνωρίζουμε τα όρια του δρόμου και του αυτοκινήτου μας.
   Δεν είναι το ίδιο να πηγαίνεις με 150 χιλιόμετρα στην Εγνατία με το να τρέχεις -δυστυχώς κυριολεκτικά "του σκοτωμού"- στο Τέροβο...    tilevoasartas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE