links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Παναιτωλικός- Νίκη Βόλου 0-0


Αυτοκτονία!
Τεράστια ευκαιρία πέταξε στα σκουπίδια η ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει στο Αγρίνιο το εμπόδιο της Νίκης και κόλλησε στο 0-0, αποτέλεσμα που τον άφησε και πάλι εκτός της πρώτης τριάδας.
Οι γηπεδούχοι ήταν για ακόμα μία φορά πολύ επιθετικοί, πίεσαν και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις τεράστιες απουσίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι, ειδικά στην άμυνα. Παρόλα αυτά, η μπάλα δεν τους ήθελε, η τύχη τους γύρισε την πλάτη και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, έμειναν στο μηδέν, σπαταλώντας δύο πολύτιμους βαθμούς και μία τεράστια ευκαιρία να αποκτήσουν προβάδισμα για την απευθείας άνοδο. 
Από την μεριά της, η Νίκη δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική, αφού προτίμησε να φυλάξει τα μετόπισθεν και να κρατήσει τον 1 βαθμό. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Λαλίν και Ψιανός με 2η κίτρινη, με τους Βολιώτες να συμπληρώνουν πέντε κόκκινες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Επεισόδια πριν την σέντρα
Στο μεταξύ περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, υπήρξαν μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού και την αστυνομία! Συγκεκριμένα όλα άρχισαν έξω από την θύρα των οργανωμένων ενώ επεκτάθηκαν και εντός αγωνιστικού χώρου χωρίς μεγάλες διαστάσεις! Πάντως έγινε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ χρήση χημικών ενώ οι οπαδοί πετούσαν διάφορα αντικείμενα όπως μπουκάλια, καπνογόνα αλλά και αφρό από πυροσβεστήρα!
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής (75′ Μουμίν), Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μπακάκης, Φαβάλι, Καμαρά (67′ Μπελόν), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιανός, Χατζής, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης (75′ Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Παππάς, Ταντιτς (66′ Λαλίν), Φλίγκος.
Ανανεωμένος παρουσιάστηκε ο Εργοτέλης στα Γιαννιτσά, όπου κατάφερε να επικρατήσει της τοπικής Αναγέννησης και σε συνδιασμό με την ισοπαλία του Παναιτωλικού και το ρεπό του Βόλου να σκαρφαλώσει στην 2η θέση.
Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί και έτσι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς διαφορά ασφαλείας. Αρχικά στο 15′ ο Ζαχόρα άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Γεωργίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 40′ με κεφαλιά του αμυντικού Κυριακίδη, ο οποίος μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Σιδηρόπουλου νίκησε στον αέρα την άμυνα των Κρητικών και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Ο Εργοτέλης προσπάθησε, με επιτυχία, να μην αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους να απειλήσουν, ενώ λίγο έλειψε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, όμως η προσπάθεια του Δωματά στο 90′ σταμάτησε στο δοκάρι του Καραογλανίδη. 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης (70′ Χατζόγλου), Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Καρλόπουλος (46′ Άρτσε), Βλαχόπουλος (54′ Καμπίδης), Ζαγοριανός, Καρπαθάκης.
Εργότελης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Κοζορώνης, Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (85′ Ρέντζας), Δωματάς, Ζαχόρα (71′ Μπρούνο), Βερπακόφσκις (90+1′ Λαμπίν).
Με οδηγό την έδρα
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Καλλονή, που για ακόμα μία φορά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της και επικράτησε του Φωκικού με 3-0, σκορ που διαμορφώθηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Οι νησιώτες , μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Μανούσο, ενώ στο 12′ ο Γκόβας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, σε μία φάση όπου τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας του Φωκικού, Γεωργίου.
Το τελικό σκορ έγραψε ο Λεοζίνιο μετά από όμορφη ενέργεια του Κάντζι στο 26ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν οικονομία δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας , αφού το υπέρ του σκορ του το επέτρεπε.
Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος (51′ Γάλας), Λαμπρόπουλος, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Γκόβας (60′ Κριπιντίρης), Λεοζίνιο, Μανούσος, Κάντζι (66′ Βλαστέλλης), Ντιμπαλά.
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Μανιάτης (12′ λ.τ Γεωργίου), Μαρτίνος, Χαλούλος, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Νάστος, Ζαχαρόπουλος, Γουόρντεν (66′ Γεωργουσόπουλος), Θέος (46′ Λουκίνας), Εσόνο.
Εύκολα η Καβάλα
Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, η Καβάλα κατάφερε και επικράτησε του Βύζαντα Μεγάρων με 1-0, αποτέλεσμα που βάζει… δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που ήθελαν απεγνωσμένα τους 3 βαθμούς.
Οι «Αργοναύτες», που είναι αδιάφοροι πλέον βαθμολογικά, δεν έδειχναν να έχουν το μυαλό τους τόσο στο παιχνίδι, όσο κυρίως στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Παρόλα αυτά, αν και άφηναν χώρους στους παίκτες του Βύζαντα, αυτοί δεν τους εκμεταλλεύονταν, καθώς δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν αξιοπρεπή ανάπτυξη και επιθετική λειτουργία.
Η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν πολύ κακή και δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς. Έτσι, ήρθε και η τιμωρία με τον πολύ έμπειρο Χλωρό, ο οποίος σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες του αγώνα, στο 50′ με όμορφο πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Πουρή και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Μπρατσιάνι, Παγώνης (46′ Ρεβυθόπουλος), Καλαγκάνης, Μαραγκός, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης (80′ Τσομπανόπουλος), Πάτο, Χλωρός, Ντόσης.
Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γκεμίσης, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος, Αρναρέλης (64′ Πούρνος), Κρολ, Σπαγής (57′ Π. Βλάχος), Νικολόπουλος, Μπιτσάκος, Λιόλιος, Μανδύλης.
Το Χ-ασε στις καθυστερήσεις
Μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα έχασε ο Θρασύβουλος, ο οποίος ήταν μπροστά στο σκορ για περίπου 90′ λεπτά όμως ο Κωνσταντινίδης κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να χαρίσει έναν βαθμό στην ομάδα του.
Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με δράστη τον Πάνο, ο οποίος έφτασε τα 5 γκολ στην σεζόν. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Θρασύβουλος με πολύ καλή άμυνα κρατούσαν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Σταυριανού.
Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν πως οι Αθηναίοι θα πανηγύριζαν ένα υπερ-πολύτιμο τρίποντο, που θα τους έδινε και πάλι μία απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού και τον Βύζα, ο έμπειρος επιθετικός των Σερραίων Κωνσταντινίδης, είχε άλλη άποψη. Μετά από σέντρα του Γαϊδαρτζή, πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το τελικό 1-1.
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκης (66′ Β. Κωνσταντινίδης), Μερεσιώτης, Κατσαβάκης, Σαββίδης (47′ λ.τ Γαϊδαρτζής), Κ. Γεωργιάδης (46′ Σ. Κωνσταντινίδης), Χαριτίδης, Διαμαντίδης, Γκόγκας, Ναλμπάντης, Νύρλας.
Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος (76′ Κακλαμάνος), Βλασόπουλος, Α. Γεωργιάδης (36′ λ.τ Πλαβούκος), Προβατίδης, Πάνος, Αγκόλι (62′ Σκόνδρας).
Αποτελέσματα
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-0
ΚΑΒΑΛΑ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 1-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-1
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΦΩΚΙΚΟΣ 3-0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-0
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 4-3
Βαθμολογία
1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 64**
2. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 61*
3. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 60
4. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 60*
5. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 57*
6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 57
7. ΗΡΑΚΛΗΣ 56**
8. ΛΑΡΙΣΑ 54**
9. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 53**
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 51
11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 50*
12. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 46*
13. ΚΑΒΑΛΑ 45
14. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 36
15. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 36*
16. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ35*
17. ΦΩΚΙΚΟΣ 32*
18. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 31*
19. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 26
20. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 23*
21. ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 15*
gazzetta.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE