links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Kαθαρίζουν…στην Αμφιλοχία

με τη βοήθεια των πενταμηνιτών


 
Η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα της, υποστηρίζει η Δημοτική  Αρχή .Αμφιλοχίας
Ως εκ τούτου, «η καθαριότητα των δρόμων της πόλης ως βασική συνιστώσα της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελεί την προτεραιότητα των προσπαθειών μας», τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γρηγόριος Παπούλιας. Για να καταλήξει: «Ο σεβασμός και η αγάπη στο περιβάλλον είναι συστατικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας, ομοίως και της «αμφιλοχιώτικης» κοινωνίας. Με αυτή την έννοια η ανάγκη να το προστατεύσουμε και να το διαχειριστούμε σωστά θα πρέπει να διαπερνά όλες μας τις προσπάθειες για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής. Το χρωστάμε άλλωστε στους εαυτούς μας, μα κυρίως στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται».
Στο ορατό για τους πολίτες  και «διερχόμενους» θετικό αποτέλεσμα συμβάλλουν και οι πενταμηνίτες του τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αμφιλοχίας, που, εκτός των δρόμων εντός του δήμου, επιμερίζονται κι ένα μεγάλο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου από και προς την Αμφιλοχία.
 Πηγή www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE