links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μια πατριώτισσα μας στο πάλκο με τον Νότη

Μια όμορφη τραγουδίστρια με υπέροχη φωνή διαπρέπει στο ελληνικό τραγούδι! Η αγαπημένη μας πατριώτισσα και επιτυχημένη τραγουδίστρια, Φανή Δρακοπούλου, ξεκινάει αυτές τις μέρες τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, στην «Ιερά Οδό», όπου αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο!

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έχοντας πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του και ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εγχείρημα και μια Φανή Δρακοπούλου που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και για την πολύ προσεγμένη παρουσία της πάντα επί σκηνής, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας!

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή να πούμε ότι, η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου κι από πολύ μικρή ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.
 Όμορφη, έξυπνη, λαμπερή αλλά πάνω απ’ όλα χαμηλών τόνων άνθρωπος, είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη Φανή Δρακοπούλου! Μια καθαρά γνήσια λαϊκή φωνή κατάφερε να κερδίσει το κοινό, τόσο με τις επιτυχίες της όσο και με τις ερμηνευτικές της ικανότητες και έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από τον κόσμο! Να αναφέρουμε ότι, η Φανή Δρακοπούλου έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Θάνος Πετρέλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Ανδρέας Στάμος, ο Γιώργος Γιασεμής, κ.α. ενώ η πρώτη της δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε το 2007, είχε σαν τίτλο το όνομά της.

Τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφορεί η δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Αγάπη θα πει» που υπογράφουν πολλοί καταξιωμένοι συνθέτες. Η Φανή Δρακοπούλου εμφανίστηκε στο κοσμικό κέντρο «TEATRO», δίπλα σε δύο μεγάλα ονόματα και σε μια πολύ δυνατή συνεργασία, με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίκο Κουρκούλη. Τον Φεβρουάριο του 2011 κάνει την μεγάλη της συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο στην Θεσσαλονίκη στην «Πύλη Αξιού» και ακολουθεί η μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία με τίτλο «Άσε να χαρείς».

Το 2012 βρίσκει την Φανή Δρακοπούλου και πάλι στο στούντιο να ετοιμάζει την νέα της δισκογραφική δουλειά ενώ κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πως μπορείς» στο οποίο υπογράφει την μουσική ο Νίκος Βέρτης και τους στίχους ο Γιώργου Τσοπάνη. Πρόσφατα, ένα δυσάρεστο γεγονός, η απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Γιάννη, την στεναχώρησε πάρα πολύ, όμως είναι σίγουρο ότι ο κυρ-Γιάννης από εκεί ψηλά στον ουρανό, θα χαμογελά και θα είναι ευτυχισμένος για την πρόοδο και τις επιτυχίες της Φανής στο τραγούδι!
Επίσης το περιοδικό Aria free press στο τελευταίο τεύχος Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί στο Αγρίνιο, έχει στο εξώφυλλό του την Φανή Δρακοπούλου ενώ παράλληλα φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή της. Ευχόμαστε στην πατριώτισσά μας Φανή Δρακοπούλου, να έχει πάντα πολλές επιτυχίες στην καριέρα της και να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο το χωριό μας! Μάθετε και δείτε περισσότερα για την Φανή Δρακοπούλου στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Official Twitter: http://www.twitter.com/FaniDrakopoulou
Official Youtube Channel: http://www.youtube.com/FaniDrakopoulou
Official Site: http://www.fanidrakopoulou.blogspot.com/
Official MySpace: http://www.myspace.com/fdrakopoulou

http://www.kalyvia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE