links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο!

Σφίγγονται και ξανασφίγγονται οι έμμισθοι χαραμοφάηδες των καναλιών να μας αποδείξουν πόσο ευτυχισμένοι θα πρέπει να είμαστε που οι τροϊκανοί,  μας εξασφάλισαν την «δόση». 

Άλλη μια ταφόπλακα ακόμη στο δυστυχισμένο και φτωχό λαό, που τρομάρα του εμπιστεύεται και ανέχεται ακόμα αυτούς που αφού ρήμαξαν  τον έρμο τούτο τόπο τον παραδίνουν λάφυρο στους ξένους αφεντάδες.


Πανηγυρίζουν τα λαμόγια του συστήματος χοροπηδώντας πάνω στο σώμα της λεηλατημένης κοινωνίας που αγκομαχά και στενάζει σηκώνοντας το σταυρό του μαρτυρίου που της φόρτωσε η αλήτικη κλίκα των πολιτικών απατεώνων.

Γιγάντωσαν τις στρατιές των ανέργων, εξαφάνισαν τους μισθούς και τα δικαιώματα  των εργαζομένων, κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία και όσα από αυτά παραμένουν ανοιχτά βλέπουν τους μαθητές να πέφτουν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα από την πείνα. Έστειλαν την μισή κοινωνία στα σκουπίδια για να τραφεί και τα καλοταϊσμένα  κοπρόσκυλα των καναλιών θέλουν να μας πείσουν να αναδείξουμε σαν σωτήρες τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Κουβέλη και όλο το τυχάρπαστο σινάφι των πολιτικάντηδων

Ένα είναι απορίας άξιον! Πώς αυτός ο λαός αντέχει και υπομένει τους εξευτελισμούς και τις δοκιμασίες και δεν παίρνει στο κυνήγι τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης και να τους στείλει στον αγύριστο.

Ένα είναι πάντως σίγουρο. Πως αν δεν αντιδράσουμε άμεσα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η κοινωνία να βαδίσει προς τον αργό θάνατο της διάλυσης και της αποσύνθεσης των πάντων.

Ας πλησιάσουμε λοιπόν ο ένας τον άλλον να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και να αναπτύξουμε δεσμούς αλληλεγγύης, γυρίζοντας την πλάτη στα παπαγαλάκια που θέλουν να δεχτούμε την μαύρη μας κατάντια σαν μέρα γιορτινή

Όσο για την εγκληματική κλίκα των πολιτικών ας τους υποσχεθούμε πως θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους και όταν έρθει η  ώρα της κάλπης θα τους αλλάξουμε τον αδόξαστο που λέμε και στα μέρη μας.
Υπομονή, κουράγιο και πάνω εκδίκηση την ώρα που πρέπει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE