links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Yπέγραψαν οι “πενταμηνίτες” του Δήμου Αμφιλοχίας



Με τους 124 συμβασιούχους πενταμηνίτες που προσλαμβάνονται στον Δήμο Αμφιλοχίας στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, συναντήθηκε την Πέμπτη 10-10-2012 Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης στην αίθουσα του Δημαρχείου Αμφιλοχίας.

Ο κ. Κοιμήσης καλωσόρισε τους συμβασιούχους και τους είπε ότι παρότι ξεπερνούν το μόνιμο προσωπικό του Δήμου αυτό συμβαίνει γιατί ο Δήμος διεκδίκησε τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, γνωρίζοντας ότι τόσο ο χρόνος απασχόλησης όσο και το ύψος της αμοιβής δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημά τους, αλλά από τη στιγμή που  παρέχεται η δυνατότητα να δοθεί η  ευκαιρία σε κάποιον να απασχοληθεί ο Δήμος το διεκδικεί.



Στη συνέχεια τους ενημέρωσε σχετικά με το αντικείμενο εργασίας σύμφωνα με τις ειδικότητες τους, τη γεωγραφική θέση και τα όρια του Δήμου, από ποιες ενότητες αποτελείται ο Δήμος  (να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι δεν κατάγονται όλοι από το Δήμο Αμφιλοχίας),  πώς λειτουργεί ο Δήμος Αμφιλοχίας και γενικότερα η αυτοδιοίκηση με τον Καλλικράτη, ποιες οι υποχρεώσεις τους σαν εργαζόμενοι  και ποια η σημασία της πεντάμηνης εργασίας τους στο Δήμο σαν εμπειρία.

Παρόντες στη συνάντηση προκειμένου να δώσουν απαντήσεις και διευκρινήσεις στα ερωτήματα των συμβασιούχων ήταν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ. Παπούλιας Γρηγόρης υπεύθυνος καθαριότητας,  ο κ.  Γάκης Βασίλειος υπεύθυνος επί των έργων, ο κ. Κωνσταντίνος Κοπίδης Διευθυντής της Δημοτικής Υπηρεσίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Αμφιλοχίας, ο κ. Μάρκος Βασίλας, πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος κλείνοντας, επανέλαβε στους συμβασιούχους, ότι τα προβλήματα που μπορεί ανακύψουν με την πληρωμή τους δεν έχουν να κάνουν με το Δήμο Αμφιλοχίας αλλά από το Υπουργείο Εργασίας και επεσήμανε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους ενώ  θα είναι και ατομική τους ευθύνη για να μπορέσει  να εξυπηρετηθεί το σύνολο των εργαζομένων.

www.e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE