links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάρια για υποψήφιους αγρότες

ktinotrofia-provata.jpg
Εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους από 24 έως και 40 ετών, που θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, ξεκινάει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.
Τα σεμινάρια διάρκειας 50 ωρών, εντάσσονται στο πρόγραμμα «Τριπτόλεμος», που στόχο έχει να παρουσιάσει στους νέους τις βασικές προϋποθέσεις, αλλά και τις πραγματικές συνθήκες άσκησης του αγροτικού επαγγέλματος.
Τα σεμινάρια θα γίνουν αρχικά στην Αθήνα ( Γεωπονικό Πανεπιστήμιο) για 80 άτομα (20 ανά τμήμα), που θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις παρακάτω τέσσερις θεματικές ενότητες:
- Αμπελουργία- Οινολογία
- Δενδροκομία και Νέες Δενδρώδεις Καλλιέργειες
- Μελισσοκομία
- Αιγοπροβατοτροφία- Γαλακτοκομία
Το επίπεδο γνώσεων, το αντικείμενο απασχόλησης και η εμπειρία ή μη στον αγροτικό τομέα παραγωγής, δεν θα αποτελεί κριτήριο για την επιλογή των νέων εκείνων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Σε περίπτωση υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον προβλεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων, θα γίνει κλήρωση.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι 50 ευρώ για κάθε κύκλο (δηλαδή ένα ευρώ την ώρα), που θα κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας.
Τα σεμινάρια θα γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 17:00 έως 21:00 και Σάββατο πρωί, 10:00 έως 14:00) από την Πέμπτη 15.11.2012 έως και την Πέμπτη 20.12.2012.
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 9.11.2012 είτε με επί τόπου επίσκεψη των ενδιαφερόμενων στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ( Αχαρνών 417, Αγ. Ελευθέριος, ώρες: 09:00- 14:00, γραφείο 135) ή ηλεκτρονικά στο
e-mail: a.katsarou@neagenia.gr

www.parapolitika.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE