links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Συζήτηση στην Κοιλάδα του Αχελώου για την περιφερειακή ανάπτυξη

 Εκδήλωση για την ευρωπαϊκή αγροτική πολιτική στην «κοιλάδα του Αχελώου» με την συμμετοχή του Μ. Σούλτς.
Συζητήσεις στην Κοιλάδα του Αχελώου για την Αγροτική και Περιφερειακή Ανάπτυξη την Ανάπτυξη της Υπαίθρου και τη Νέα Αγροτική Επιχειρηματικότητα διοργανώνει η ομάδα ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στις 23 και 24 Ιουλίου 2012.

Τις συζητήσεις διοργανώνει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Ταυτάρης και οι ευρωβουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος (ΝΔ), Σπύρος Δανέλλης (ΠΑΣΟΚ), Χαράλαμπος Αγγουράκης (ΚΚΕ), Νίκος Χρυσόγελος (Οικολόγοι) και ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, Γερμανός Ευρωβουλευτής με το κόμμα των Φιλελευθέρων.

 Παρεμβάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης θα κάνουν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς και ο Γάλλος Υπουργός Γεωργίας Στεφάν Λε Φόλ. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός.  Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.filothea.com/acheloos εδώ θα μπορούν να την παρακολουθούν ζωντανά και οι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων iphone, blackberry, windowsmobile)   και από τον Δορυφόρο HELLAS SAT 39° ανατολικά, συχνότητα 11136.250 Vertical, symbol rate 3300, fec ¾ (Για τεχνικές πληροφορίες Μάκης Δανιήλ 6974998902).

Κατά τη διάρκειά της θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους.

Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:


- ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα κύρια σημεία των προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους Κανονισμούς που θα διέπουν το ΕΣΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Ταμείο Συνοχής) κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

- ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί των νομοθετικών προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα μεταρρύθμιση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και τις προοπτικές της για την Αγροτική Ανάπτυξη της χώρας

- ενημέρωση για τις συνέπειες  που θα έχει στην Κοινή Γεωργική Πολιτική και στην Περιφερειακή  Πολιτική της ΕΕ η ανάγκη αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής και προσαρμογής σε αυτήν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE