links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mύδροι Σταμάτη κατά «νεοφιλελεύθερων»


«Διαβάζοντας τους πιθανούς νέους υπουργούς διαπιστώνω την κυριαρχία των νεοφιλελεύθερων!» αναφέρει ο Δημήτρης Σταμάτης σε παρέμβαση του στο facebook.   Ο Δημήτρης Σταμάτης που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες προχωρά σε διαπιστώσεις με αφορμή τις διεργασίες σχηματισμού Κυβέρνησης και τα ονόματα που ακούγονται προς υπουργοποίηση. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
Τώρα λοιπόν πέφτουν οι μάσκες ! Τώρα εξηγούνται πολλα ,όπως οι διαγραφές των κέντρο δεξιών των δημοκρατικών βουλευτών. τωρα ξανά θυμάμαι τα λόγια του Άρη στην κοιν. Ομάδα πως όσοι είναι αντίθετοι στο μνημόνιο δεν έχουν θέση στη Βουλή. Ότι έπρεπε να διαγράφουμε και απο βουλευτές !!!
Και ΜΕΤΆ λέγαμε ότι ο Σαμαρας έμεινε όμηρος των νεοφιλελεύθερων.Αφου διέγραψε όλους όσοι τον στηριξαμε. Κατ´ουσια τους κεντροδεξιους.και μετα ηρθε η Ντορα!! Το σεναριο εδεσε.οσοι ειχαν στηριξει τη Ντορα και τον νεοφιλελευθερισμο προοριζονται για Υπουργοι . Και δυο-τρεις απο τους άλλους για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα.
ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ. ΦΥΛΑΚΕΣ…
Πάντως σε άλλη παρέμβασή του ο κ. Σταμάτης έκρινε πως : Ο λαός ψήφισε σοφά. Γιαυτο δεν χρειάζονται θριαμβολογιες.Παντα η κοινωνια ψηφιζει σωστα.Ετσι πιστευω..Τωρα πρεπει όλοι μας,κρατώντας σταθερές τις αξίες του,και τα πιστεύω του ο καθένας,με την στάση του να συμβάλλει να σώθει η χώρα. ΑΥΤΌ απαιτεί η Δμοκρατια.Αυτο απαιτει η Χώρα μας,οι Ελληνες τα παιδιά μας η ιστορία μας

www.agrinionews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE