links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

«Τραμπούκα» και «μπολσεβίκα» η Λίανα Κανέλλη

Στην υπόθεση της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη επανήλθε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Αποκάλεσε την κ. Κανέλλη «τραμπούκα» και «μπολσεβίκα» που βρίζει και....
ψευδολογεί. Εμείς δεν είμαστε η ψόφια δεξιά της σφαλιάρας, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ για τον Προκόπη Παυλόπουλο ανέφερε ότι αφού δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη από τα χαστούκια, πώς θα σώσει τη χώρα από τους κομμουνιστές.
Σύμφωνα με το skai.gr, έκανε αναφορά στα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν στη Βέροια, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Ιωάννης Σαχινίδης, που δικάζονται σήμερα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απειλή. Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν συνέλαβε αυτούς που τους επιτέθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα έχει οριστεί και η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE