links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επιβεβαιώνει ο Παπανδρέου ότι σκεφτόταν ακόμη και την επιστροφή στη δραχμή!

«Η Ελληνική Κυβέρνηση επί Πρωθυπουργίας του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εξέτασε, ως όφειλε, και το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το Ευρώ. Ο ίδιος, μάλιστα, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε κάνει δημόσια αναφορά στο θέμα, σε ομιλία του στη Βουλή, στις 19 Ιουνίου 2011, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» ανακοίνωσε το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, σχολιάζοντας...


τις δηλώσεις του Ρίτσαρντ Πάρκερ.

Ο πρώην σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, ανέφερε στο Sky News ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη στα πρώτα στάδια της κρίσης χρέους.


Στην απάντησή του ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι «χωρίς τον μηχανισμό στήριξης, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς ευρωπαϊκή στήριξη» και τόνισε ότι έδωσε «μάχη για να στηθεί εκ του μηδενός ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης. Τη μάχη αυτή την κέρδισα, την κερδίσαμε, την κέρδισε η Ελλάδα, με την αξιοπιστία της, την κέρδισαν οι πολίτες αυτής της χώρας».


Καταλήγοντας αναφέρει «το διακύβευμα σήμερα παραμένει το ίδιο: η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία και να παραμείνει στο Ευρώ». 



Πηγη:Planet- Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE