links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Τι είναι
Το Κ.Δ.Α. είναι άτυπη εθελοντική οργάνωση που σκοπός της έχει τη υποστήριξη των δημοτών σε προϊόντα βασικής διατροφής.
Σκοπός
Το ΚΔΑ μεσολαβεί στην προμήθεια  των βασικών προϊόντων  ώστε να εξασφαλιστεί η ευθεία σύνδεση μεταξύ του παραγωγού και του τελικού αγοραστή. Επιδίωξή μας είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Επίσης εφόσον υπάρξει αίτημα, θα μεσολαβεί μεταξύ του παραγωγού και του μικρού καταστηματάρχη προκειμένου να διακινηθούν προϊόντα σε μεγαλύτερες ποσότητες κατευθείαν από τον παραγωγό.
Οργανωτική δομή
Μέλη του είναι γυναίκες και άνδρες εθελοντές  που συντονίζονται από συντονιστική ομάδα.
Κανένα μέλος του κοινωνικού δικτύου δεν αμείβεται, και τα  μέλη είναι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς.  
Ενέργειες
Προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας, θα ανακοινώνουμε με όποιο πρόσφορο μέσο τις ενέργειές μας και θα συλλέγουμε τη δήλωση-παραγγελία για το είδος και την ποσότητα του προϊόντος που επιθυμεί να προμηθευτεί κάθε συνδημότης μας.  Ακολούθως θα ανακοινώνεται η ημέρα και ο τόπος διάθεσης του αντίστοιχου προϊόντος.  Θα επιδιώξουμε εκτός της Αμφιλοχίας να υπάρχουν σημεία διανομής στο Χαλκιόπουλο και το Μενίδι.

Επικοινωνία
Η επικοινωνία θα γίνεται απευθείας, τηλεφωνικά Τηλ. 6982096515  και μέσω ηλ. Ταχυδρομείου.    Κάθε συμπολίτης μας, γυναίκα ή άνδρας που θέλει να συμβάλει ας έρθει σε επαφή μαζί μας. Το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο είναι:   vasikatrofima@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE