links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελακίου – Δράσης ενημέρωσης «Διατροφή και Υγεία»


Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 18:30, το Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελακίου φιλοξενεί μία σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα «Διατροφή και Υγεία» στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. 

Η εκδήλωση, με ομιλήτρια την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Αναστασία Μουλαροκώστα, στοχεύει να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις στους συμμετέχοντες σχετικά με τη σημασία της σωστής διατροφής για την υγεία και την ποιότητα ζωής.

Η ομιλήτρια θα εστιάσει στον κρίσιμο ρόλο της ισορροπημένης διατροφής στην πρόληψη ασθενειών και την ενίσχυση της ευεξίας. Μέσα από απλές και εφαρμόσιμες συμβουλές, η κ. Μουλαροκώστα θα προσφέρει πρακτικές λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής, την ενίσχυση της υγείας και την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να υποστηρίξουν τον οργανισμό τους με τις σωστές διατροφικές επιλογές, ενδυναμώνοντας την υγεία τους σε κάθε στάδιο της ζωής.

Η εκδήλωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή και πώς μπορούν να τις ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE