links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Αμφιλοχία: Βίντεο από την Βιβλιοπαρουσίαση «Ιερόθεος Αριστάρχου – Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας (1841-1847) “Σημείον Αντιλεγόμενον”», του Πρωτοπρεσβύτερου Οδυσσέα Κυρόσιμου

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 το απόγευμα στην Αμφιλοχία, η παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο: «Ιερόθεος Αριστάρχου – Μητροπολίτης Ακαρνανίας & Αιτωλίας (1841-1847) “Σημείον Αντιλεγόμενον”», του Πρωτοπρεσβύτερου Οδυσσέα Κυρόσιμου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αμφιλοχίας και Προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας. 

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αμφιλοχίας, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Θανάσης Τορουνίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Κατσακιώρης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Ζώης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγρινίου, οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας κ. Δημήτριος Κόκκιος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας κ. Ευστάθιος Τζέμος, εκπρόσωποι τοπικών αρχών και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Για το βιβλίο, που εξιστορεί τον βίο του πάλαι ποτέ Μητροπολίτου Ακαρνανίας και Αιτωλίας Ιεροθέου Αριστάρχου, μίλησαν ο κ. Νικόλαος Χούτας, Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο κ. Νικόλαος Τέλωνας, Συγγραφέας – Ερευνητής, τ. Δήμαρχος Αμφιλοχίας και ο Συγγραφέας, π. Οδυσσέας Κυρόσιμος. Τον συντονισμό έκανε ο Δημοσιογράφος κ. Πάνος Σόμπολος.

👉Δείτε στο e-maistros.gr την συνέχεια και το βίντεο από την εκδήλωση

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE