links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Καινούργιο Αγρινίου: Κέρδισε τη ζωή η 12χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο.

Καινούργιο Αγρινίου

Το εξαιρετικά αισιόδοξο νέο ότι κέρδισε τη ζωή έκανε γνωστό για το 12χρονο κοριτσάκι από το Καινούργιο Αγρινίου ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο.

Ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης εξήγησε το μεσημέρι της Τετάρτης (16.10.24) στην ΕΡΑ Πάτρας ότι  εκτός από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει το παιδί, είναι πολυτραυματίας και υπ΄ αυτήν την έννοια υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά. Ωστόσο, υποσχέθηκε ότι η μικρή θα επιστρέψει στην οικογένειά της με χαμόγελο!

Η μητέρα της, όπως είπε, ο γιατρός βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο έξω από την Εντατική ενώ και η αδερφούλα της που δεν μπορεί να τη δει, ενημερώνεται από το προσωπικό. «Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα αλλά θέλουμε χρόνο για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα για τη μικρή μας».    

Με την ευκαιρία ο επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων επεσήμανε την ανάγκη χρήσης ζώνης ασφαλείας (και στα πίσω καθίσματα όπου κάθονται τα παιδιά) αλλά και κράνους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ανάγκη πρόληψης για να μη χρειάζεται οι γιατροί να δίνουν «μάχη» να σωθούν ανθρώπινες ζωές. 

Συνείδηση - Home page





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE