
Μια συνταγή με βαθιές ρίζες στην ελληνική παράδοση: τα Κελέμια, ή αλλιώς, τα Κρεμμύδια Γεμιστά με Κιμά!
Αυτό το ιδιαίτερο πιάτο προέρχεται από το γραφικό Γαλαξίδι και αποτελεί μια μοναδική παραλλαγή των γνωστών γεμιστών. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες συνταγές, εδώ ο ρόλος της "βάσης" ανήκει στο κρεμμύδι, το οποίο, αφού μαγειρευτεί σωστά, αποκτά μια μοναδική, γλυκιά και βουτυράτη υφή, αγκαλιάζοντας τη γέμιση του κιμά με ρύζι και αρωματικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου