links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Υπουργοποιήσιμος σε μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ ο Κώστας Καραγκούνης

Ως ένας από τους επικρατέστερους για να αναλάβει υπουργικό θώκο, εάν επανεκλεγεί η ΝΔ, εμφανίζεται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης.

Είναι μια πιθανότητα που περιγράφει η προσκείμενη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εφημερίδα «Καθημερινή» σε σχετικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. Σύμφωνα με αυτό ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα συνθέτουν το νέο υπουργικό συμβούλιο μετά τις εκλογές.

Ένα από αυτά είναι ο Κώστας Καραγκούνης που η εφημερίδα τον συγκαταλέγει στους «λοχαγούς» (οι άλλοι είναι οι Μαρκόπουλος, Θεοχάρης, Καιρίδης) για τους οποίους αναγνωρίζεται ότι έβαλαν και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη και δίνουν μάχες στα τηλεοπτικά παράθυρα συγκροτώντας μια νέα ομάδα κρούσης.

Διανύοντας επίσημα πλέον την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου κρίσιμο ρόλο θα παίξει και η σειρά εκλογιμότητας που θα καταφέρουν να έχουν οι υποψήφιοι. Οι προβλέψεις δίνουν τον Κώστα Καραγκούνη να έρχεται πρώτος και μάλιστα άνετα, ένα ακόμη στοιχείο που θα «ζυγιστεί» στην επιλογή προσώπων για την επόμενη ημέρα.

www.aixmi-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE