links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αθωώθηκε το μοντέλο για την υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ!!

ειρηνη μελισσαροπουλου
Αίσιο τέλος θα έχει τελικά η δικαστική περιπέτεια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στην Κίνα καθώς το μοντέλο κρίθηκε αθώο για την υπόθεση των 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στις αποσκευές της κοκαΐνη και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της χώρας
Το zougla.gr μίλησε με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος δήλωσε ότι η κοπέλα κρίθηκε ομόφωνα αθώα. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή της και επιστροφή της στην Ελλάδα.
Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την απόφαση αυτή. Η τραγική περιπέτεια της Ειρήνης έλαβε τέλος. Ήμουν επιφυλακτικός για την απόφαση λόγω της αυστηρότητας της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στην Κίνα αλλά τώρα νιώθω ευτυχισμένος».
Επί δυόμιση ώρες το μοντέλο προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι είναι αθώα και ότι δεν γνώριζε ότι στο σακίδιο που είχε βάλει τα ρούχα της, ο φίλος της είχε βάλει ναρκωτικά.
«Απολογήθηκε με ψυχραιμία, δεν υπέπεσε σε αντιφάσεις», σημείωσε ο ποινικολόγος. «Είμαι αθώα, έπεσα θύμα του φίλου μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του το μοντέλο.
https://hellas-now.com/athoothike-to-montelo-gia-tin-ypothesi-tis-koka-nis-sto-chongk-kongk/
Πηγή: hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE