ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Είναι καλύτερο ν' αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν αξίζει την αγάπη σου, παρά να μισείς κάποιον που αξίζει το μίσος σου.» ............... (Ασημάκης Πανσέληνος)

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Μαχαίρωσε το μωρό της 90 φορές επειδή την δάγκωσε κατά τον θηλασμό

Share  Σαν από θαύμα ζει ένα 8μηνών αγοράκι, το οποίο δέχτηκε 90 μαχαιριές από την μητέρα του γιατί την δάγκωσε καθώς το θήλαζε. Ο μικρός Xiao Bao από το Xuzhou...
Σαν από θαύμα ζει ένα 8μηνών αγοράκι, το οποίο δέχτηκε 90 μαχαιριές από την μητέρα του γιατί την δάγκωσε καθώς το θήλαζε.
Ο μικρός Xiao Bao από το Xuzhou της Κίνας χρειάστηκε πάνω από 100 ράμματα για να κλείσουν οι πληγές από τις βίαιες μαχαιριές της μητέρας του.
Όπως αναφέρει η Daily mail, το αγοράκι ζει μαζί με τη μητέρα του και τους δύο θείους του που εργάζονται στην ανακύκλωση σκουπιδιών.
Ο ένας από τους θείους του βρέφους ήταν αυτός που βρήκε τον μικρό μέσα σε μία λίμνη αίματος να κείτεται στην αυλή του σπιτιού και το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Οι γείτονες απευθύνθηκαν στην πολιτεία ζητώντας να πάρει τον Xiao από την οικογένειά του, όμως οι κοινωνικές υπηρεσίες αρνήθηκαν, ισχυριζόμενες αφενός πως δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι η μητέρα πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια και αφετέρου,  έχει τους δύο θείους του να το προστατεύουν.www.todaynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: