Θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Σας αρέσουν οι φτερούγες κοτόπουλου; Πώς τις τρώτε συνήθως; Σήμερα, Δείτε μια συνταγή με καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου που μαγειρεύονται στο τηγάνι . Είναι νόστιμες και με πολύ ιδιαίτερη γεύση.
Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε
το νερό, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το
ξύδι από κρασί και το σκόρδο μέχρι το μείγμα γίνει λείο και να διαλυθεί η
ζάχαρη.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις φτερούγες στη σάλτσα, σκεπάστε και σιγοβράστε για 30 λεπτά.
Βήμα 3
Απομακρύνετε το καπάκι και σιγοβράστε μέχρι οι
φτερούγες να μαλακώσουν και η σάλτσα να πήξει, περίπου 30 λεπτά ακόμα,
ρίχνοντας περιστασιακά σάλτσα πάνω στις φτερούγες.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με το σουσάμι και απολαύστε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου