Από την Κλειώ Δημητριάδου, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) MSc στη συμβουλευτική ψυχολογία Life Coaching Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο coachmydiet.wordpress.com.
Όπως τονίζει η διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου «καλό είναι να
ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πλάνο από πριν, ώστε να κάνεις τις
ιδανικές επιλογές που δε θα σε επιβαρύνουν εκείνη την ημέρα».
Αντί για: | Κατανάλωσε: | Θερμιδικό κέρδος (ανά μερίδα): |
---|---|---|
Μακαρονάκι με χταπόδι | Χταπόδι βραστό ή ψητό στα κάρβουνα | 400 |
Φάβα | Μαυρομάτικα σαλάτα (με άφθονα λαχανικά, 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο) |
280 |
Τηγανητές γαρίδες ή καλαμαράκια | Ψητά ή βραστά θαλασσινά | 300 |
Πατάτες τηγανητές | Πατάτες βραστές ή ψητές | 300 |
Λαχανικά τηγανητά (πχ. κολοκυθάκια) | Τουρσί | 300 |
Ελιές | Κάπαρη | 100 |
Ρύζι με μύδια | Μύδια αχνιστά | 400 |
Ντολμαδάκια | Σαλάτα κινόα | 200 |
Σπανακόπιτα | Χόρτα | 250 |
Διάβασε επίσης: Τι να φάω την Καθαρά Δευτέρα; Δες πώς θα γεμίσεις το πιάτο σου με τις συμβουλές της διαιτολόγου |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου