ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Ιονία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αμφιλοχία

Photo Eurokinissi / ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας, την Πέμπτη 24 Μαΐου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.  
Ειδικότερα, από τις 08:30 έως τις 20:00 θα ισχύει αποκλεισμός στην είσοδο και έξοδο του κόμβου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Το συγκεκριμένο διάστημα, οι κινούμενοι με κατεύθυνση προς Ιωάννινα οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Αμφιλοχίας, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο ανισόπεδο κόμβο (Πρέβεζας-Αμβρακίας) και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, να  κατευθυνθούν προς την πόλη της Αμφιλοχίας.
Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αμφιλοχίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα ενημερώνονται έγκαιρα τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Άρτας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στην Ιόνια Οδό.
Naftemporiki logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE