links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Tips και προτάσεις για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου! – (φωτο)

happy-valentines.jpg
14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα μαγαζιά γεμίζουν με κόκκινο, το χρώμα του πάθους ! Kαρδούλες  παντού και μια τόνωση της αίσθησης δηκτικότητας που μας διακατέχει όλους.Eκείνη τη μέρα όλοι οι ερωτευμένοι έχουν την ευκαιρία να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο και να μιλήσουν μόνο τα αισθήματα… Αναγκαίο κακό τα Δώρα !!!
Πάντα αυτό το πρόβλημα! Μπορεί να ξέρεις καλά τον άλλο αλλά πάντα είναι δύσκολο να σκεφτείς  πιο είναι το δώρο που θα του αρέσει και θα κάνει τη μέρα αυτή ξεχωριστή, ακολουθούν λοιπόν 5tips  για να κάνεις σίγουρα τη σωστή επιλογή !
Budget

Αποφάσισε  πριν βγεις… στη γύρα, για το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Είναι ανούσιο να κοιτάς βιτρίνες ολόκληρη μέρα και να βλέπεις τι δεν θα πάρεις ! Αντίθετα, αν γνωρίζεις πόσα διαθέτεις ξέρεις και σε πια μαγαζιά μπορείς να απευθυνθείς .
Η προσωπικότητά του!
Ο κάθε άνθρωπος διαφέρει! Άλλοι προσέχουν την εμφάνιση τους και άλλοι όχι, άλλοι είναι τρυφεροί και άλλοι γελάνε μόνο με την ιδέα ! Πως θα πάρεις άρωμα σε κάποιον που ακούει Bob Marley και ντύνεται σαν χίπις ,ψηφίζει και ΚΚΕ; Είναι σαν να μαγειρεύεις σε χορτοφάγο-φιλόζωο κουνέλι στιφάδο! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έχει προσωπικότητα είναι φανερό το τι του αρέσει και αυτό είναι υπέρ σου!
Η προσωπικότητα σου!
Από την άλλη, πάντα σκέπτεσαι μόνο το τι θα του άρεσε και εκεί είναι που μπερδεύεσαι ! Εσένα τι θα σου άρεσε να κάνεις δώρο; Kάτι χιουμοριστικό; Για να γελάσετε και να το θυμόσαστε για καιρό… Κάτι αισθησιακό; Που θα κάνει εκείνη τη μέρα ξεχωριστή και από αύριο βλέπουμε!! Κάτι χρηστικό; Ένα χαρτοφύλακα ή ένα ρολόι που ξέρεις ότι το χρειάζεται;  Ο,τι και να διαλέξεις να ξέρεις η κίνηση είναι που μετράει και θα το εκτιμήσει!  (σε συνδυασμό με το tip 2)
Στάδιο γνωριμίας!
Λαμβάνεις υπόψη το στάδιο της γνωριμίας σας! Άλλο δώρο θα έκανες αν γνωριζόσασταν ένα μήνα άλλο ένα χρόνο, άλλο μετά από 3 χρόνια σχέσης και άλλο μετά από 3 χρόνια εγγάμου βίου ! Αν της πας δαχτυλίδι στον πρώτο μήνα γνωριμίας γιατί της αρέσουν τα κοσμήματα μετά από 3 χρόνια σχέσης τι θα της κάνεις;
Έρωτας!
Το δώρο δεν έχει καμία αξία αν δεν δείχνεις στον άλλο τον έρωτα σου καθημερινά! Αν περιμένεις την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για να το δείξεις και τον υπόλοιπο χρόνο κοιτάς τον εαυτούλη σου… δεν κάνεις τίποτα και τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μετρήσει.  Ούτε εσύ θα ήθελες να σου κάνουν ένα δώρο επειδή πρέπει και όχι επειδή το αισθάνονται!

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω Tips ακολουθούν προτάσεις για ξεχωριστά δώρα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου!


1) Πρωτότυπα δώρα
roz_pontiki
Ποντίκι αυτοκίνητο!
antistres_stithos
Αντιστρές στήθος!
     
selidodiktis_fermoyar
Σελιδοδείκτης φερμουάρ!
mousiko_maxilari
Μουσικό Μαξιλάρι!
liomeno_roloi
Λιωμένο ρολόι!
        
Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να προμηθευτείτε  από sites όπως Vour.gr και Gadget Box αλλά και από διάφορα μαγαζιά με gadget!


2) Τύπωσε το μήνυμα σου!
Σε διάφορα μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικά είδη, αλλά και σε μαγαζιά που ασχολούνται μόνο με τις στάμπες μπορείς να τυπώσεις το όνομά σου, το μήνυμά σου η ο,τι άλλο θελήσεις, σε μπλουζάκι, φανελάκι, φουτεράκι, αρκουδάκι, κούπα, παζλ, θήκη κινητού, κρύσταλλο, μαξιλάράκι και άλλα !

print_puzzleektyposi_se_arkoydakiektupose_maxilariprint_the_t-shirt   koupa


3) Κάνε δώρο ένα άρωμα!
Δεν είναι καθόλου εύκολη λύση! Πρέπει να γνωρίζεις καλά τον άλλο για να επιλέξεις ένα τέτοιο δώρο να ξέρεις  το άρωμα που φοράει και από τι αποτελείτε, τέλος την βασική μυρωδιά που αφήνει! Γλυκιά, Ξινή, Έντονη.
Συμβουλή : Πάρε δείγμα από το άρωμα του και ζήτα από τον πωλητή να σε βοηθήσει!
arwma_01


4) Χαλάρωση για 2!
Ημέρα των ερωτευμένων είναι, κάντε κάτι μαζί που δεν κάνετε κάθε μέρα! Πηγαίνετε σε ένα spa και απολαύστε ένα 40λεπτο μασάζ και αν νομίζεται ότι δεν έχετε την  οικονομική δυνατότητα γι’ αυτό, είναι μάλλον επειδή δεν έχετε ψάξει σωστά! Μην υποτιμάτε τα site προσφορών όπως cheapis.gr , golden deals, happydeals.gr κ.α. που μπορείς να βρεις προσφορές από μόλις 10 €!
massage_for_two

5) Κανόνισε δείπνο για δύο!
Βράδυ με άλλα ερωτευμένα ζευγαράκια τριγύρω και ένα κλίμα μέσα στον ρομαντισμό λόγο της ημέρας! Αφήστε μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας και ξανακερδίστε ο ένας τον άλλο!
deipno

6) Γίνε εσύ το δώρο του συντρόφου σου!
Φτιάξε το αγαπημένο σας γλυκό… Γέμισε το σπίτι αρωματικά κεριά… Παράγγειλε το αγαπημένο σας φαγητό ή αν έχεις χρόνο καν’ το εσύ… αγόρασε το αγαπημένο σας ποτό και βάλε την πιο sexy διάθεσή σου και…γίνε εσύ το δώρο!
antras_koyzina 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE