Αυτό το φαγητό είναι στην ουσία ένα πάντρεμα μουσακά και παστίτσιου. Η εμφάνισή του θυμίζει τούρτα και φυσικά, είναι πολύ ωραίο οικογενειακό φαγητό αλλά εξίσου εντυπωσιακό για ένα τραπέζι με τους φίλους σας.
Υλικά:
Για τον κιμά:
750 γρ. κιμά
1/3 φλ. λάδι
1/2 κρεμμύδι ξερό
1 σκ. σκόρδου
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
3/4 φλ. σάλτσα
αλάτι, πιπέρι
κανέλα μοσχοκάρυδο
1 γεμάτη κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 γεμάτη κ.σ. τυρί κρέμα
250 γρ. πέννες
2 μελιτζάνες φλάσκες
λάδι για το τηγάνισμα
λίγη τριμμένη φρυγανιά
λίγο τριμμένο τυρί για μακαρόνια
Υλικά:
Για τον κιμά:
750 γρ. κιμά
1/3 φλ. λάδι
1/2 κρεμμύδι ξερό
1 σκ. σκόρδου
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
3/4 φλ. σάλτσα
αλάτι, πιπέρι
κανέλα μοσχοκάρυδο
1 γεμάτη κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 γεμάτη κ.σ. τυρί κρέμα
250 γρ. πέννες
2 μελιτζάνες φλάσκες
λάδι για το τηγάνισμα
λίγη τριμμένη φρυγανιά
λίγο τριμμένο τυρί για μακαρόνια
Η συνταγή είναι από το Blog: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου