links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Όταν ο Αλ. Κούγιας φόρεσε τσαρούχια και φουστανέλα - Αν και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε, ακόμη συζητιέται το γεγονός.

Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που το περιοδικό Image του Ομίλου της Plus Media, κυκλοφορούσε με ένα εξώφυλλο που άφησε εποχή. Γνωστοί Πατρινοί είχαν ντυθεί με παραδοσιακές στολές και είχαν φωτογραφηθεί για το τεύχος Μαρτίου του 2010.

Ο τότε νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, είχε φωτογραφηθεί με φορεσιά Φλώρινας, ο τότε αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων Αλέξης Σκαρμέας με φορεσιά Ανωγείων, ο τότε βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με φορεσιά Επισκοπής Ημαθίας, η πρώην βουλευτής Νατάσα Ράγιου με φορεσιά Σκοπέλου, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με φορεσιά Μετσόβου,

η τότε δημοτική σύμβουλος Πατρέων Γωγώ Παπαντωνοπούλου με φορεσιά Αμαλίας (αστική ενδυμασία), η τότε δημοτική σύμβουλος Πατρέων Τασία Μανωλοπούλου με φορεσιά Σαρακατσάνας και ο ποιητής Αντώνης Σκιαθάς με φουστανέλα (αστική ενδυμασία).

Η τότε δημοτική σύμβουλος Πατρέων Γωγώ Παπαντωνοπούλου με φορεσιά Αμαλίας (αστική ενδυμασία)

Τη δημοσιογραφική επιμέλεια είχε ο Φίλιππος Ανδριόπουλος, την επιμέλεια της φωτογράφισης η Μιχαέλα Σκοτσιμάρα, το μακιγιάζ έκανε η Όλγα Μόσχοβου και τη φωτογράφιση ο Νίκος Ψαθογιαννάκης.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με φορεσιά Μετσόβου

Τις παραδοσιακές φορεσιές είχε προσφέρει το Λύκειο Ελληνίδων Πάτρας.

Η Νατάσα Ράγιου με φορεσιά Σκοπέλου

Η φωτογράφιση των δημοσίων προσώπων της πόλης με παραδοσιακές στολές είχε κάνει αίσθηση στην Πάτρα και αποτελεί σημείο αναφοράς στα εκδοτικά χρονικά των τοπικών περιοδικών.

Ο ποιητής Αντώνης Σκιαθάς με φουστανέλα (αστική ενδυμασία)

Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με φορεσιά Επισκοπής Ημαθίας 

 Source: dete.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE