Συστατικά
- 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 2 ασπράδια
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο στη φωτιά για να κάψει.
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
- Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Αφαιρούμε και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου