links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ποια ονόματα συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία


Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εθνικές εκλογές και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η τελική λίστα της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, η οποία είναι ακόμη ανοιχτή για ελάχιστα ονόματα, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ήδη τρία ονόματα έχουν ανακοινωθεί, συν τους δυο εκλεγμένους βουλευτές, και πλέον στη Πειραιώς καταλήγουν στα εναπομείναντα τέσσερα πρόσωπα που συμπληρώνουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι πέντε σίγουροι του “γαλάζιου” ψηφοδελτίου είναι
ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς, ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ, Βασίλης Φεύγας και η πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής, Τόνια Αράχωβα.
Από κει και πέρα, μένουν τέσσερα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο από τα οποία – λόγω της ποσόστωσης – θα πρέπει τα τρία εξ αυτών να είναι γυναικείου φύλλου.

Η θέση του ανδρός που παραμένει κενή αναζητείται από την περιοχή της Ναυπακτίας, με τον δικηγόρο Χρήστο Παΐσιο και τον πρώην Δήμαρχο Ναυπάκτου, Θανάση Παπαθανάση να τη διεκδικούν.

Όσον αφορά, τα γυναικεία χρίσματα αυτές που από καιρό έχουν προωθηθεί από το Μητρώο Στελεχών είναι η υπάλληλος της ΔΕΗ, Αναστασία Σακκαρέλη και η οικονομολόγος Μαρία Καλπουζάνη. Το ψηφοδέλτιο φαινομενικά ολοκληρώνει η γνώριμη πολιτεύτρια, Γεωργία Μπόκα, από την Αμφιλοχία.

Τέλος, στη “δεξαμενή” υποψηφίων με πολλές πιθανότητες για ανατροπή των δεδομένων, βρίσκεται όνομα του δικηγόρου Παντελή Βαμβακά που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και μια γυναικεία έκπληξη από το νικηφόρο ψηφοδέλτιο στην Αιτωλοακαρνανία του Νεκτάριου Φαρμάκη.

https://iaitoloakarnania.gr/2019/06/poia-onomata-symplironoyn-to-psifodeltio-tis-neas-dimokratias-stin-aitoloakarnania/

Πηγή ανάρτησης: iaitoloakarnania.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE