links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

"Σφαγή" στη Νέα Ζηλανδία: 40 νεκροί από επιθέσεις σε δύο τζαμιά - Ακροδεξιός εξτρεμιστής ο δράστης

Ο ένοπλος όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της ένοπλης εισβολής στα τεμένη έκανε ζωντανή μετάδοση (livestreaming) της αποτρόπαιας πράξης του επί τουλάχιστον 15 λεπτά.
Ασύλληπτο μακελειό σε δύο τζαμιά στο Κράισττσερτς. Τουλάχιστον 40 οι νεκροί. Για ξεκάθαρη τρομοκρατική επίθεση μιλά η κυβέρνηση. "Ακροδεξιός εξτρεμιστής" ο οπλοφόρος που συνελήφθη.
Για τουλάχιστον 40 νεκρούς και πολλούς τραυματίες από την ένοπλη επίθεση ενός λευκού άντρα σε δύο τεμένη της πόλης Κράιστσερτς, κάνει λόγο η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας. Μεταξύ ων θυμάτων σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας, βρίσκονται και πολλά παιδιά.
Όπως αναφέρει η αστυνομία ο δράστης είναι ένας 28χρονος γεννημένος στην Αυστραλία που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έφερε το όνομα «Brenton Tarrant». Η αστυνομία εξουδετέρωσε εκρηκτικούς μηχανισμούς μετά τη σφαγή στην Κράιστσερτς και ζήτησε από όλα τα τεμένη της χώρας να κλείσουν τις πόρτες τους. Ήδη οι άρχες έχουν προχωρήσει στις συλλήψεις τεσσάρων ατόμων, τριών αντρών και μιας γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE